MegaPre, tejmentes, prebiotikum, 180 db, Microbiome Labs

Cikkszám: 793888527362
Elérhetőség: Utolsó 2 pcs raktáron
Gyártó: Microbiome Labs
32.299 Ft
Menny.:pcs
MegaPre, tejmentes, prebiotikum, 180 db, Microbiome Labs
32.299 Ft
Menny.:pcs

Leírás

MegaPre, tejmentes, prebiotikum, 180 db, Microbiome Labs

A Microbiome Labs MegaPre Precíziós prebiotikum kapszula elérhető tejmentes változatban is. Klinikailag tesztelt, nem emészthető oligoszacharidokból áll, amelyek növelhetik a mikrobiális diverzitást és szelektíven táplálhatják az olyan hasznos baktériumokat, mint az Akkermansia muciniphila, a Faecalibacterium prausnitzii és a Bifidobaktériumok. A MegaPre™ megerősíti a MegaSporeBiotic™ által létrehozott jótékony mikrobiális változásokat, hogy elősegítse az erős és változatos mikrobiom kialakulását.


A prebiotikumok nem emészthető rostok, amelyek táplálják a bélrendszerben élő baktériumokat. A kulcsfontosságú baktériumok, mint például a Faecalibacterium prausnitzii, az Akkermansia muciniphila és a Bifidobaktériumok nagyon fontosak az emberi egészség szempontjából, de populációjuk könnyen csökkenthető stressz, étrend, glifozát és egyéb tényezők hatására.

A. Muciniphila
Az A. muciniphila fontos szerepet játszik az anyagcserében, és kimutatták, hogy támogatja a zsírvesztést az egészséges táplálkozás és a testmozgás mellett.

F. Prausnitzii
A F. prausnitzii növelheti a butirát, egy rövid szénláncú zsírsav termelését, amely fenntartja az egészséges bélsejteket.

Bifidobaktériumok
A bifidobaktériumok növelhetik a butiráttermelést és elősegíthetik a sovány testtömeget.

Funkcionális rostok
A MegaPre™ funkcionális rostok szabadalmaztatott keverékét tartalmazza, amelyek kifejezetten táplálják ezeket a kulcsfontosságú baktériumokat. Ez az egyedülálló keverék klinikailag tesztelt és publikált, nem emészthető oligoszacharidokból áll, amelyek GMO-mentes zöld és arany kiviből, GMO-mentes kukoricacsutkából és rBST-mentes tehéntejből származnak.

Forrás                                         Prebiotikus rost


GMO-mentes zöld és arany kivi   Fruktooligoszacharidok
GMO-mentes kukoricacsutka       Xylooligoszacharidok
rBST-mentes tehéntej                   Galaktooligoszacharidok

Táplálja bélrendszerének erőteljes ökoszisztémáját a MegaPre™ segítségével, mely az egészséges bélmikrobióma megerősítésének szerves részét képezi.

Felhasználási javaslat:

3 éves kor felett: Kezdje napi 3 kapszulával étkezés közben vagy étkezés nélkül egy héten keresztül, majd növelje napi 6 kapszulára étkezés közben vagy anélkül, a tolerálhatóság szerint. 2 évesnél fiatalabb gyermekek esetén konzultáljon kezelőorvosával.


1. hét: napi 3 kapszula
2+ hét: napi 6 kapszula


Összetevők:

Mennyiség adagonként

(6 kapszula)

Kalória 10

Összes szénhidrát 4 g

Élelmi rost 1 g

Összes cukor 1 g

Szabadalmaztatott funkcionális rostok keveréke:

·         szerves frukto-oligoszacharidok (Livaux® és ACTAZIN®)

·         szerves xilo-oligoszacharidok (PreticX®) 3,5 g

Egyéb hozzávalók: Növényi kapszula (cellulóz és víz), cellulóz, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid