Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MegaPre, prebiotikum, 180 db, Microbiome Labs

Ár:
32.299 Ft
Cikkszám: 793888528963
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Microbiome Labs
Menny.:pcs

Leírás

MegaPre, prebiotikum, 180 db, Microbiome Labs

A prebiotikum elősegíti a hasznos baktériumok növekedését és aktivitását a vastagbélben. A prebiotikumok általában olyan rostok, mint például az inulin, a fruktooligoszacharidok (FOS), a galaktooligoszacharidok (GOS) és más növényi eredetű táplálékanyagok. Ezek a rostok megtalálhatók bizonyos élelmiszerekben, például a hagymában, a fokhagymában, a banánban, az articsókában, a zabpehelyben, a babban és más hüvelyesekben.

A MegaPre™ 180 db kapszula az első Precision Prebiotic™ kiegészítő, amely klinikailag tesztelt, nem emészthető oligoszacharidokból áll, és növelheti a mikrobiális diverzitást, valamint szelektíven táplálhatja a jótékony baktériumokat, mint például az Akkermansia muciniphila, a Faecalibacterium prausnitzii és a bifidobaktériumok. A MegaPre™ megerősíti a MegaSporeBiotic™ által létrehozott jótékony mikrobiális változásokat, hogy elősegítse az erős és változatos mikrobiomát.

A prebiotikumok nem emészthető rostok, amelyek táplálják a bélrendszerben élő baktériumokat. A kulcsfontosságú baktériumok, mint például a Faecalibacterium prausnitzii, az Akkermansia muciniphila és a Bifidobaktériumok nagyon fontosak az emberi egészség szempontjából, de számuk könnyen csökken a stressz, nem megfelelő étrend, glifozát és egyéb tényezők hatására.

A. Muciniphila
Az A. muciniphila fontos szerepet játszik az anyagcserében, és kimutatták, hogy támogatja a zsírvesztést az egészséges táplálkozás és a testmozgás mellett.

F. Prausnitzii
A F. prausnitzii növelheti a butirát, egy rövid szénláncú zsírsav termelését, amely fenntartja az egészséges bélsejteket.

Bifidobaktériumok
A bifidobaktériumok növelhetik a butiráttermelést és elősegíthetik a sovány testtömeget.


Funkcionális rostok
A MegaPre™ funkcionális rostok szabadalmaztatott keverékét tartalmazza, amelyek kifejezetten táplálják ezeket a kulcsfontosságú baktériumokat. Ez az egyedülálló keverék klinikailag tesztelt és publikált, nem emészthető oligoszacharidokból áll, amelyek GMO-mentes zöld és arany kiviből, GMO-mentes kukoricacsutkából és rBST-mentes tehéntejből származnak.

Forrás                                         Prebiotikus rost
GMO-mentes zöld és arany kivi   Fruktooligoszacharidok
GMO-mentes kukoricacsutka       Xylooligoszacharidok
rBST-mentes tehéntej                   Galaktooligoszacharidok

Táplálja bélrendszerének erőteljes ökoszisztémáját a MegaPre™ segítségével, mely az egészséges bélmikrobióma megerősítésének szerves részét képezi.


Felhasználási javaslat:

3 éves kor felett: Kezdje napi 3 kapszulával étkezés közben vagy étkezés nélkül egy héten keresztül, majd növelje napi 6 kapszulára étkezés közben vagy anélkül, a tolerálhatóság szerint. 2 évesnél fiatalabb gyermekek esetén konzultáljon kezelőorvosával.


1. hét: napi 3 kapszula
2+ hét: napi 6 kapszula

Napi adag: 6 kapszula

Mennyiség adagonként
Szabadalmaztatott funkcionális rostkeverék 4 g
Galaktooligoszacharidok (Bimuno®)
Szerves fruktooligoszacharidok (Livaux® és ACTAZIN®)
Szerves xilo-oligoszacharidok (PreticX®)

Kalória: 20
Összes szénhidrát: 4 g
Élelmi rost: 1 g
Összes cukor: 1 g

Egyéb hozzávalók:
Cellulóz, növényi kapszula (cellulóz és víz).