MegaSporeBiotic széles spektrumú probiotikum, 60 db, Microbiome Labs

Cikkszám: 793888530065
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Microbiome Labs
36.100 Ft
Menny.:db
MegaSporeBiotic széles spektrumú probiotikum, 60 db, Microbiome Labs
36.100 Ft
Menny.:db

Leírás

MegaSporeBiotic széles spektrumú probiotikum, 60 db, Microbiome Labs

Képzelj el egy olyan lehetőséget, ahol kiaknázhatjuk az emberi mikrobiom teljes potenciálját - a biológia erejét és a tudomány szigorát egyesítve a legégetőbb egészségügyi problémáink megoldása érdekében.

A Microbiome Labs olyan úttörők közösségét hozza létre, akik elkötelezettek az innováció iránt. Gyakorló szakemberek, akik felismerik a biológiai rendszerünk pontjainak összekapcsolásának fontosságát, így új megoldásokat fedezhetünk fel, amelyek forradalmasítják az egészségügyet.

A MegaSporeBiotic egy 100%-ban spóraalapú, széles spektrumú probiotikum, amelyről kimutatták, hogy fenntartja az egészséges bélgát funkciót. Ez az egyedülálló, csupa spórát tartalmazó formula hatékonyan kondicionálja a bélrendszert azáltal, hogy elősegíti a mikrobiális sokféleséget és fenntartja a kulcsfontosságú egészségfejlesztő, kommenzális bélbaktériumokat. A MegaSporeBiotic 5 éves eltarthatósággal büszkélkedhet, nem igényel hűtést, és fenntartja az egészséges bélmikrobiómát.

A MegaSporeBiotic egy különleges és hatékony probiotikum formula, amely a bélflóra egészségének támogatására lett kifejlesztve. A probiotikumok olyan jótékony mikroorganizmusok, amelyek segítenek fenntartani a bélrendszer egyensúlyát és optimalizálni az emésztést.
A MegaSporeBiotic különlegessége, hogy tartalmazza a Bacillus spórákat, amelyek a bélrendszerben kifejlesztik az aktív probiotikumokat. Ezek a spórák ellenállnak a környezeti hatásoknak, például a gyomorsavnak, és eljutnak életképes állapotban a vastagbélbe, ahol kifejlesztik jótékony hatásukat.
Ez a probiotikum formula számos előnnyel járhat az egészségre. Segíthet erősíteni az immunrendszert, elősegíteni az emésztést és a tápanyagok felszívódását, valamint csökkentheti a puffadást és a bélgázok képződését. Emellett támogathatja a bélflóra egyensúlyát és a káros baktériumok szaporodásának gátlását.

Termék információ
Napi adag: 2 kapszula

Mennyiség adagonként
Szabadalmaztatott probiotikus keverék 4 milliárd CFU
295 mg
Bacillus indicus, HU36™
Bacillus subtilis, HU58™
Bacillus coagulans (SC-208)
Bacillus licheniformis (SL-307)
Bacillus clausii (SC-109)

Egyéb hozzávalók:
Cellulóz, növényi kapszula (cellulóz és víz)

Búzamentes
Tej/tejmentes
Gluténmentes
Szójamentes
Mesterséges színek/ízek mentes
Tojásmentes

Javasolt használat:
5 éves kor felett: Kezdje ½ vagy 1 kapszulával étkezés közben, és növelje a következő protokoll szerint:

• 1. hét: Vegyen be 1 kapszulát minden második napon
• 2. hét: Vegyen be naponta 1 kapszulát
• 3+ hét: Naponta 2 kapszulát vegyen be
5 év alatti gyermekek esetén kérjük, forduljon kezelőorvosához.

Figyelmeztetések:
Ha Ön terhes vagy szoptat, bármilyen gyógyszert szed, vagy egészségügyi problémája van, a termék használata előtt konzultáljon orvosával. Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha a biztonsági plomba törött vagy hiányzik.