Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PyloGuard, emésztőrendszer egészsége, 30 db, Microbiome Labs

Ár:
23.199 Ft
Cikkszám: 787790294351
Elérhetőség: Utolsó 2 pcs raktáron
Gyártó: Microbiome Labs
Menny.:pcs

Leírás

PyloGuard, emésztőrendszer egészsége, 30 db, Microbiome Labs

A PyloGuard™ egy étrend-kiegészítő, amelyet a szervezet természetes eliminációs folyamatainak támogatására terveztek. Szabadalmaztatott Lactobacillus reuteri DSM17648-at tartalmaz, amely specifikus organizmusokat vonzhat a bélben, és támogatja azok eltávolítását az emésztőrendszeren keresztül. Ez a különleges L. reuteri törzs specifikusan kötődik a H. pylorihoz a gyomorban, és támogatja az emésztőrendszer általános egészségét.

Javasolt használat:
9 éves kor felett: Nyisson ki 1 kapszulát 2,5 dl vízbe, és igya meg naponta egyszer éhgyomorra. 9 éven aluli gyermekek esetén forduljon kezelőorvosához.

Figyelmeztetések:
Ha terhes, szoptat vagy vényköteles gyógyszereket szed, használat előtt konzultáljon egészségügyi szakemberével.


A PyloGuard™ egy étrend-kiegészítő termék, amelyet a szervezet természetes eliminációs folyamatainak támogatására fejlesztettek ki. Ez a kiegészítő egy szabadalmaztatott Lactobacillus reuteri DSM17648 törzset tartalmaz, amely elősegíti a specifikus organizmusok eltávolítását a bélrendszeren keresztül. Ez az egyedi L. reuteri törzs képes a H. pylori szintet a normál tartományon belül tartani, és támogatja az emésztőrendszer általános egészségét. Ezzel a termékkel hatékonyan támogathatjuk az emésztőrendszer egészségét és a káros organizmusok eliminációját.

Főbb előnyök:
Támogatja a baktériumok szintjét a gyomorban
Elősegíti a szervezet eliminációs folyamatát
Támogatja a mikrobiomot
A H. pylori szintet már a normál tartományon belül tartja

Főbb jellemzők:
Lactobacillus reuteri DSM17648 tenyészet, amely ≥ 1 x 1011 inaktivált sejtet tartalmaz grammonként
Alacsony hőmérsékletű fermentációs és szárítási eljárással készült a denaturáció elkerülése érdekében
Stabil a gyomor körülményei között
Nem zavarja meg a bél mikrobiális egyensúlyát
Szabadon folyó, porlasztva szárított por formátumban
Szobahőmérsékleten stabil
In vitro és in vivo tudományos kutatások támogatják
Biztonságos hosszú távú napi használatra (QPS, MIC, GRAS)
Úgy gyártották és tesztelték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb EU minőségi szabványoknak (ISO)
GMO-tól, laktóztól és fruktóztól mentes

A Helicobacter pylori (H. pylori) egy Gram-negatív, spirál alakú baktérium, amely az emberi gyomor-bélrendszerben (GI) található. Ez a baktérium képes alkalmazkodni és túlélni a gyomor savas környezetében. Becslések szerint a világ lakosságának akár 50%-a hordozza a H. pylori-t a gyomor-bél traktusában. A H. pylori terjedhet közvetlen érintkezés útján emberek vagy háziállatok között, például nyál, széklet, szennyezett élelmiszer vagy víz révén.
Az emberi és a H. pylori közötti kapcsolat összetett. Lehet, hogy a H. pylori együtt él és kölcsönhatásban van az emberi gazdával.
A H. pylori megtelepedik és szaporodik a nyombélben és a gyomornyálkahártyában, ahol ureázt termel, egy enzimet, amely átalakítja a karbamidot ammóniává. Az ammónia lúgos kémhatást eredményez, amely kiegyensúlyozza a gyomor alacsony pH-értékét, és ideális környezetet teremt a H. pylori számára.
A H. pylori okozhatja a mikrobiom (a bélben élő mikroorganizmusok összessége) zavarát, amely bizonyos tüneteket okozhat, mint például hányinger, gyomorégés, étvágytalanság és diszpepszia (emésztési zavarok).