WheatRescue, emésztőenzimek és probiotikumok, 60 db, Microbiome Labs

Cikkszám: 752830476295
Elérhetőség: Utolsó 2 pcs raktáron
Gyártó: Microbiome Labs
31.799 Ft
Menny.:pcs
WheatRescue, emésztőenzimek és probiotikumok, 60 db, Microbiome Labs
31.799 Ft
Menny.:pcs

Leírás

WheatRescue, emésztőenzimek és probiotikumok, 60 db, Microbiome Labs

A WheatRescue erőteljes emésztőenzimek és probiotikumok egyedülálló keveréke, amelyet az optimális emésztés támogatására és a rejtett gluténforrások elleni védelemre terveztek.
A WheatRescue az ellenálló probiotikus spórákat kiváló emésztőenzimekkel kombinálja, hogy támogassa a glutén és más búzából származó peptidek teljes emésztését.

A DPP-IV és a Tolerase G® olyan specifikus enzimek, amelyek elősegítik a glutenin és gliadin fehérjék, a glutén építőköveinek lebontását.

Tagadhatatlan, hogy a glutén sok ember számára problémás. Sok orvos szigorú gluténmentes diétát javasol, de a közelmúltbeli felfedezések szerint ez nem elég.

Ez részben a sok „gluténmentes” élelmiszer gluténszennyezettségének tudható be. Egy nemrégiben készült tanulmány 5624 élelmiszert vizsgált meg 804 felhasználó által, és megállapította, hogy a „gluténmentes” címkével ellátott élelmiszerek 32%-a tartalmazott mérhető mennyiségű glutént. Érdekes módon a gluténmentes pizzák és tészták voltak a legvalószínűbbek a gluténtesztben, mivel a minták több mint 50%-a mutatott gluténszennyezettséget.

A probiotikus spórák és az élesztőgombák kombinációja hatékonyan támogatja a bélrendszer egészségét és a gát működését. A Saccharomyces boulardii egy probiotikus élesztő, amely elősegítheti az emésztés egészségét azáltal, hogy laktátot, B-vitaminokat és célzott antimikrobiális szereket termel. A S. boulardii-ról kimutatták, hogy támogatja az immunrendszert az IgA és IgG szekréció felszabályozásán keresztül a belekben. A Bacillus coagulans és a Bacillus subtilis spóraképző probiotikumok, amelyeket természetesen úgy terveztek, hogy túléljék az emésztést, támogassák a bélgát funkcióját és támogassák a bélmikrobióma mikrobiális sokféleségét.

Javasolt használat:

8 éves kor felett: 1 kapszula étkezés közben naponta 3 alkalommal. 8 éven aluli gyermekek esetén konzultáljon kezelőorvosával.

Figyelmeztetések:
Figyelem: fulladásveszély. Ne szúrja ki vagy törje fel a kapszulát. Ha Ön terhes vagy szoptat, bármilyen gyógyszert szed, vagy egészségügyi problémája van, a termék használata előtt konzultáljon orvosával. Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha a biztonsági plomba törött vagy hiányzik.


Összetevők:

Mennyiség 1 kapszuában
Probiotikus keverék
Bacillus subtilis HU 58
Bacillus coagulans (SC-508)
Saccharomyces boulardii (CNCM-I-1079)    140mg 5B FCU

Enzimkeverék 189mg
Gomba proteáz 75000HUT
Savtűrő proteáz 500SAP
Peptidáz 125 DPP-IV

ToleraseG prolil endopeptidáz 44950 PPI
Lipáz 84 FIP
Betaine HCL 75 mg

Egyéb összetevők: cellulóz, vegetáriánus kapszula (cellulóz, víz)