Chaga Organikus gomba kivonat, 30 ml, KÄÄPÄ Health

Cikkszám: 6430071310199
Elérhetőség: 6 db raktáron
Gyártó: KÄÄPÄ Health
6.990 Ft
Menny.:db
Chaga Organikus gomba kivonat, 30 ml, KÄÄPÄ Health
6.990 Ft
Menny.:db

Leírás

A KÄÄPÄ Health a gombák eredetére összpontosít. Ezeket a Chaga tinktúrákat Finnországban termesztik. Csak termőtesteket tartalmaznak, szervesek, szemek vagy egyéb töltőanyagok hozzáadása nélkül. A modern extrakciós eljárásnak (ultrahangos extrakció) köszönhetően a Chaga önmagában is megjelenik, és minden értékes anyagot tartalmaz.

Ez a termék 30 ml-es kiszerelésben kapható.

Immunrendszer erősítése: A chaga hatóanyagai, mint például a béta-glükánok és poliszacharidok, elősegíthetik az immunrendszer aktivitását és segíthetnek megelőzni az egészségügyi problémákat.

Gyulladáscsökkentés: A chaga hatóanyagai, mint például a triterpenoidok, különösen hatékonyak lehetnek a gyulladásos állapotok csökkentésében, például az ízületi gyulladás, a bélgyulladás és a krónikus gyulladásos betegségek esetében.

Antioxidáns hatás: A chaga gazdag polifenolokban, amelyek antioxidáns hatással rendelkeznek. Ez a hatás segíthet megelőzni a szabadgyökök okozta sejtkárosodást, ami hozzájárulhat az egészséges sejtek és szövetek megőrzéséhez.

Cukorbetegség kezelése: A chaga poliszacharidokat tartalmaz, amelyeknek inzulinszerű hatásuk lehet. Ezenkívül a chaga csökkentheti az inzulinrezisztenciát és javíthatja a glükózanyagcserét, ezáltal csökkentve a cukorbetegség kockázatát.

Rák elleni hatások: A chaga hatóanyagai, például a betulin és a betulinsav, rákellenes hatással rendelkeznek. A chaga kivonatokban található poliszacharidok és polifenolok is hatékonyak lehetnek a daganatok elleni küzdelemben.

Csepegtesse a tinktúrát a nyelv alá, majd nyelje le. Teával, kávéval, turmixokkal vagy más (sütési) receptekkel is finom. Egy 30 ml-es palackban egy teli pipetta 0,6 ml-nek felel meg. A maximális napi adag 2 ml.

Megjegyzés: a tinktúrák meglehetősen erősek, ezért minden háromhavi használat után tartson egy hét szünetet.

Kiváló minőségű tinktúrák csak termőtesttel
Koncentráció: 1000 mg napi adagonként (6:1)
Nincsenek szemek vagy töltőanyagok
Tiszta, közvetlenül Finnországból
Ultrahangos kivonás
Tanúsított bio
Tartalom: 30 ml
Pipettával ellátott palackban szállítva
Összetevők: Chaga*, alkohol* (25%), tisztított víz

* Bio minősítésű