Shiitake Organikus gomba kivonat, 30 ml, KÄÄPÄ Health

Cikkszám: 6430071310151
Elérhetőség: 19 db raktáron
Gyártó: KÄÄPÄ Health
6.990 Ft
Menny.:db
Shiitake Organikus gomba kivonat, 30 ml, KÄÄPÄ Health
6.990 Ft
Menny.:db

Leírás

A Shiitake gomba nemcsak a különféle ételekhez használt csemege, hanem értékes étrend-kiegészítő is. A KÄÄPÄ Health kiváló minőségű Shiitake gombatinktúrákat készít. Tiszta és szerves, a kivonatok egyenesen Finnországból származnak. A tinktúrákban nem használnak töltőanyagokat vagy szemcséket. A Shiitake gombát finn talajon termesztik. Ultrahangos extrakciós eljárással minden értékes vegyületet és tápanyagot kivonnak a gombából.

Immunrendszer támogatása: A shiitake gomba segíthet fokozni az immunrendszer hatékonyságát, és serkentheti az immunválaszt.

Szív- és érrendszeri egészség: A shiitake gomba segíthet javítani a koleszterinszintet, csökkentheti a vérnyomást és javíthatja az érrendszeri egészséget.

Antioxidáns hatás: A shiitake gomba antioxidáns hatású, amely segíthet megelőzni a sejtek károsodását és csökkentheti a krónikus betegségek kockázatát.

Rákellenes hatás: Néhány tanulmány szerint a shiitake gomba hatékony lehet a rák megelőzésében és kezelésében.

Gombaellenes hatás: A shiitake gomba antimikrobiális és gombaellenes hatású, így segíthet megvédeni a szervezetet a baktériumok és gombák ellen.

Csont- és izomzat egészség: A shiitake gomba segíthet megőrizni az egészséges csontokat és izmokat, mivel magas a D-vitamin, kalcium és kálium tartalma.
 
Ez a termék 30 ml-es kiszerelésben kapható.

Javasolja ügyfeleinek, hogy csepegtesse a tinktúrát a nyelv alá, majd nyelje le. Teával, kávéval, turmixokkal vagy más (sütési) receptekkel is finom. Egy 30 ml-es palackban egy teli pipetta 0,6 ml-nek felel meg. A maximális napi adag 2 ml.
Megjegyzés: a tinktúrák meglehetősen erősek, ezért minden háromhavi használat után tartsanak egy hét szünetet.
Kiváló minőségű tinktúrák csak termőtesttel
Koncentráció: 1000 mg napi adagonként (20:1)
Nincsenek szemek vagy töltőanyagok
Tiszta, közvetlenül Finnországból
Ultrahangos kivonás
Tanúsított bio
Tartalom: 30 ml
Pipettával ellátott palackban szállítva
Összetevők: Shiitake*, alkohol* (25%), tisztított víz
* Bio minősítésű