Vetri DMG Liquid, 114ml, immunstimuláns, anyagcsere aktivátor, Vetri Science

Cikkszám: 026664159014
Elérhetőség: 80 db raktáron
Gyártó: Vetri Science
23.999 Ft
Menny.:db
Vetri DMG Liquid, 114ml, immunstimuláns, anyagcsere aktivátor, Vetri Science
23.999 Ft
Menny.:db

Leírás

Vetri-DMG Liquid 114 ml

A DMG (dimetil-glicin) természetes módon termelődik mind emberben, mind állatokban. A Vetri-DMG Liquid egy olyan formula, amely támogatja az immunrendszer egészségét és működését kutyákban, macskákban és madarakban. Körülbelül 400% -kal növelheti az immunválaszt a szervezetben. A DMG-t a tiszta immunválasz, a szív- és érrendszeri betegségek, a bőr egészségének, a glükóz metabolizmusának, valamint a megfelelő ideg- és agyműködésnek a támogatására használják. 

Segíti a szervezetet a stressz különböző formáinak kezelésében, támogatja a teljesítményt a keringés és a hatékony oxigénfelhasználás fokozásával. A DMG javítja az állóképességet a sport- és vadászkutyák (például: agár), illetve az egyéb aktív kutyák szervezetében, valamint csökkenti a tejsav felhalmozódását, hogy az izmok gyorsabban regenerálódjanak. 

Természetes méregtelenítési folyamatokhoz biztosít metilcsoportokat. A DMG segít megerősíteni az immunválaszt, amikor a test idegen antigénekkel és mikroorganizmusokkal szembesül. A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a DMG támogatja a limfociták és az antitestek előállítását. A DMG-t mind az emberi, mind az állategészségügyi világban több mint 30 éve használják, káros vagy negatív mellékhatások nélkül. A Vetri DMG tabletta vagy könnyen adagolható folyadék formájában kapható.

A folyékony formula könnyen adagolható a háziállatok táplálékába helyezésével.

Kutyák és macskák napi adagolása:

9 kg alatt: 0,5 ml naponta.

9,5 – 18 kg: 1,0 ml naponta.

18,5 - 36 kg: 1,5 ml naponta.

36,5 - 45 kg: 2,0 ml naponta.

45 kg fölött: 3,0 ml naponta.

Adjon naponta kétszer két hétig, majd naponta egyszer az ajánlott adagból.

 

A legjobb eredmény érdekében a napi mennyiséget délelőtt és délután szétosztva adagolja. Adjon naponta kétszer két hétig, majd naponta egyszer az ajánlott adagból. A legjobb eredmény érdekében a napi mennyiséget délelőtt és délután szétosztva adagolja.

Madarak: 100 grammonként (állat testtömege) naponta egy csepp, szájon keresztül.

Összetevők 1 ml-ben: 

Aktív összetevő / ml: N, N-dimetil-glicin (DMG) 125 mg

Hatóanyag: Minden csepp 6 mg N-dimetil-glicint (D mg) tartalmaz.

Inaktív összetevők: citromsav, glicerin, almasav, kálium-szorbát, tisztított víz és rozmaring kivonat.

Elővigyázatosság: 

Ha vemhes állatok számára szeretné alkalmazni a készítményt, kérdezze ki az állatorvost.

Ha az állat állapota rosszabbodik, vagy nem javul, állítsa le a készítmény alkalmazását és konzultáljon az állatorvossal.

Tárolja hűvös, száraz helyen.

Csak állati felhasználásra. Gyermekek és állatok elől elzárva tartandó. Véletlen túladagolás esetén azonnal forduljon egy egészségügyi szakemberhez.