Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Saypha Filler, hialuron töltőanyag, 1ml, Croma

Ár:
30.447 Ft
Cikkszám: 9003502003358
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Croma
Menny.:db

Leírás

A Saypha® Filler a korábbi Princess Filler helyettesítője.

Ez egy univerzális termék, amely különböző esztétikai kezelésekre alkalmas, mint például a mérsékelt arcráncok és vonalak korrekciója, valamint az ajakmennyiség növelése.

A termék az arc minden területére használható, különösen a szájkörüli ráncok, az ajak kontúrok és az ajakmennyiség növelése érdekében.

A Saypha® Filler előnyei:

  • Használható az arc minden területén
  • Telt ajkat eredményez
  • Közepes méretű ráncokat javít.

A csomag a következőket tartalmazza:

1 x 1 ml-es fecskendő

HA: 23mg/ml

Mennyi ideig tart az eredmény?

Az eredmények azonnal az első kezeléstől láthatóak. Általában 6-9 hónapig tarthatnak. Néha az eredmények akár egy évig is eltarthatnak attól függően, hogy az egyes tényezők, mint például a bőr típusa, életkor, életmód és az orvos által használt technika.

Esztétikai kezeléseknél az emberek legnagyobb vágya az, hogy hatékony és természetes eredményt kapjanak. A minimális beavatkozással járó esztétikai kezelési módszerek (hialuronsavas feltöltés) folyamatos fejlesztése olyan eredményekhez vezetett, melyek mára sok területen meghaladják a műtéti módszereket. Így elkerülhető a kórházi ápolás és a sebészeti beavatkozás kockázata.

 

Mi az a hialuronsav?

A hialuronsav a testben természetesen előforduló anyag; különleges tulajdonságai hatással vannak például a bőrre, ízületekre és a szemre.

A hialuronsav egyik kiemelkedő tulajdonsága a rendkívül magas vízkötő képesség: 1 gramm hialuronsav akár 6 liter vizet is megköthet. Ezért a hialuronsav az úgynevezett extracelluláris mátrix (a szövet aránya a sejtek között) fontos alkotóeleme a test szöveteiben és szerveiben. Ez biztosítja, hogy a szövet mindig megfelelő mennyiségű vízzel legyen ellátva.

Minél fiatalabb a bőr, annál magasabb a hialuronsav tartalma. Azonnal felismerheti a hialuronsavban gazdag fiatal bőrt a térfogata, rugalmassága alapján. A hialuronsav aránya a bőrben az életkor növekedésével csökken.

A bőr rugalmasságának elvesztése

Bőrünk az idő múlásával elveszíti rugalmasságát. Az egyes bőrrétegek vékonyabbak és szárazabbak lesznek, a ráncok láthatóan kitűnnek. Az alsó bőrrétegek térfogata szintén csökken, és így megváltoztatja az arc harmonikus arányát. A rugalmasság csökkenése és a mimikai izmok aktivitása kis ráncok és redők kialakulásához vezet.

A test saját hialuronsavjának csökkenése

A bőr életkorához kapcsolódó változásain kívül a környezeti hatások, mint például az intenzív napsugárzás, a légszennyezés és a szabad gyökök, a test saját hialuronsavjának csökkenését is okozzák. Ez a test természetes alkotóeleme, amely olyan fontos funkciókat lát el, mint például a bőr nedvességtartalmának és rugalmasságának fenntartása. A leírt bőröregedésen túl az alsó szöveti rétegek elveszítik stabilitásukat, szilárdságukat és térfogatukat.

 

Az ifjúság háromszöge

 

Az idő múlásával a középső felület az arc alsó harmadába süllyed. Ezek a körülmények döntően befolyásolják az arc arányát, és az úgynevezett „ifjúsági háromszög” megfordulását idézik elő.