RestorFloraPD, emésztőrendszer támogatása, 21 db, MegaSporeBiotic

Cikkszám: 793888526266
Elérhetőség: Utolsó 1 pcs raktáron
Gyártó: Microbiome Labs
9.499 Ft
Menny.:pcs
RestorFloraPD, emésztőrendszer támogatása, 21 db, MegaSporeBiotic
9.499 Ft
Menny.:pcs

Leírás

RestorFloraPD, emésztőrendszer támogatása, 21 db, MegaSporeBiotic 

A RestorFlora PD, egy új típusú probiotikus emésztőrendszer-támogató készítmény, segítséget nyújthat a gyógyszerek által okozott bélrendszeri problémák elkerülésében. A bélflóra egyensúlyának fenntartásával a RestorFlora™ PD segíthet megelőzni a bélrendszeri diszbiózist és a nemkívánatos kórokozó túlszaporodást.
A RestorFloraPD kifejezetten a bélflóra támogatására és a bélrendszer egészségének javítására lett kifejlesztve.

A készítményben található törzsek segítenek helyreállítani és támogatni a bélflóra egyensúlyát, ami kulcsfontosságú az emésztőrendszer egészséges működéséhez. A RestorFloraPD segíthet csökkenteni a puffadást, a gyomorégést és az emésztési problémákat, miközben erősíti az immunrendszert és elősegíti a tápanyagok felszívódását.

Az új, probiotikus emésztést segítő RestorFlora™ PD segítségével a gyógyszerészek potenciálisan segíthetnek pácienseiknek elkerülni az egyes gyógyszerek által okozott bélrendszeri zavarokat. A bél mikrobióma egyensúlyának fenntartása révén a RestorFlora™ PD megfelelő támogatást nyújthat a bél diszbiózisának és a nemkívánatos kórokozók túlszaporodásának megelőzéséhez.

A RestorFlora PD egy forradalmian új probiotikus emésztőrendszer-támogató készítmény, amely hatékony segítséget nyújt a gyógyszerek által okozott bélrendszeri problémák elkerülésében. Ez a termék egy modern megközelítést képvisel az emésztőrendszer egészségének támogatásában.
Az egyedülálló formulája és összetétele lehetővé teszi, hogy a RestorFlora PD célzottan és hatékonyan segítse a bélflóra egyensúlyának fenntartását. Ezáltal elősegíti a jó emésztést és csökkenti a bélrendszeri diszkomfortot, amelyet bizonyos gyógyszerek használata okozhat.
A RestorFlora PD termék újszerű és modern megoldás a bélrendszeri problémák kezelésében, mivel speciális probiotikus törzseket tartalmaz, amelyek segítenek helyreállítani és fenntartani a bélflóra egészséges egyensúlyát. Emellett a termék kifejlesztése során figyelembe vették a legújabb kutatási eredményeket és a probiotikumok potenciális előnyeit az emésztőrendszer egészségére.
A RestorFlora PD fogyasztása segíthet minimalizálni a gyógyszerek okozta bélrendszeri problémákat, mint például a bélflóra egyensúlyának felborulása vagy a káros baktériumok túlszaporodása. Ezáltal elősegíti az egészséges és kiegyensúlyozott emésztést, valamint hozzájárul a jó közérzet és az optimális egészség fenntartásához.


Termék információ
Napi adag: 1 kapszula

Mennyiség adagonként
Szabadalmaztatott probiotikus keverék 3 milliárd CFU120 mg
Bacillus subtilis HU58™
Bacillus coagulans (SC-208 HC)
Bacillus clausii (SC-109)
Saccharomyces cerevisiae var boulardii (CNCM-I-1079) 5 milliárd CFU 250 mg

Egyéb hozzávalók:
Cellulóz, növényi kapszula (cellulóz és víz)

     Tejmentes
     Gluténmentes

Javasolt használat:
5 éves kor felett: Az első 7 napban vegyen be 2 kapszulát naponta ugyanabban az időben étkezés után vagy gyógyszerésze utasítása szerint. A következő 7 napon vegyen be napi 1 kapszulát étkezés után vagy a gyógyszerésze utasítása szerint 7 napig. A kapszulák felnyithatók, és tartalmát lágy ételekre, vízre, gyümölcslevekre vagy más szénsavmentes italokra szórhatjuk a könnyebb fogyasztás érdekében.

Figyelmeztetések:
Ha Ön terhes vagy szoptat, bármilyen gyógyszert szed, vagy egészségügyi problémája van, a termék használata előtt konzultáljon orvosával. Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha a biztonsági plomba törött vagy hiányzik.