Mega MycoBalance, egészséges élesztőegyensúly, 180 db, Microbiome Labs

Cikkszám: 787790294252
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Microbiome Labs
22.699 Ft
Menny.:pcs
Mega MycoBalance, egészséges élesztőegyensúly, 180 db, Microbiome Labs
22.699 Ft
Menny.:pcs

Leírás

Mega MycoBalance, egészséges élesztőegyensúly, 180 db, Microbiome Labs

A MegaMycoBalance undecilénsavat és méhpropoliszt tartalmaz, hogy segítse az egészséges élesztő- és gomba egyensúlyt a szervezetben.


A MegaMycoBalance egy étrend-kiegészítő termék, amelyet a szervezetben előforduló gombák, például a Candida-fajok elleni küzdelemre fejlesztettek ki. A Candida-gomba a szervezetben természetesen megtalálható, ám bizonyos körülmények között túlzott növekedésbe kezdhet, és egészségügyi problémákat okozhat, például fertőzéseket vagy emésztési zavarokat.
A MegaMycoBalance-ban olyan összetevők találhatók, amelyek segíthetnek a Candida-gomba szabályozásában és a szervezet egyensúlyának helyreállításában.

Az undecilénsav egy ricinusolajból származó szerves zsírsav, amely támogatja az élesztő egészséges egyensúlyát a bélben. A kórokozó és opportunista élesztőgombák, mint például a Candida albicans, gyorsan terjednek a belekben azáltal, hogy apró gyökereket vagy hifákat hoznak létre, amelyek mélyen beágyazódnak a bélfalba. A hifák ilyen beágyazódása nagyon megnehezíti az élesztőgombák túlszaporodásának szabályozását a szervezetben. A MegaMycoBalance segíthet fenntartani az egészséges élesztőegyensúlyt a bélben azáltal, hogy megcélozza ezeket a gyökereket.

Termék információ

6 SoftGel kapszula:
Adagolásonkénti mennyiség % Napi érték
Kalória (energia) 25
Összes zsír 2,5 g 3%
Fehérje, kevesebb, mint 1 g
Undecilénsav 300 mg
Méhpropolisz kivonat 300 mg

Egyéb hozzávalók:
Olívaolaj, szarvasmarha zselatin, glicerin, tisztított víz, méhviasz, napraforgó lecitin

Búzamentes
Tej/tejmentes
Gluténmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Tojásmentes
Fadiómentes
Mogyorómentes

Javasolt használat:
8 éves kor felett: Kezdje napi 1 lágyzselé kapszulával, étkezés közben vagy anélkül 5 napon keresztül. A tolerálásnak megfelelően néhány naponként emelje meg 1 lágygél kapszulával a napi adagot, hogy elérje a napi egyszer vagy kétszer bevett 6 db lágyzselé teljes adagját, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint. 8 éven aluli gyermekek esetében konzultáljon kezelőorvosával.

Figyelmeztetések:
Ha Ön terhes vagy szoptat, bármilyen gyógyszert szed, egészségügyi problémája van, a termék használata előtt konzultáljon orvosával. Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha a biztonsági plomba törött vagy hiányzik.