Cortisol Balance, kortizol funkció helyreállítása, 30 db, Vital Nutrients

Cikkszám: 693465490211
Elérhetőség: 3 pcs raktáron
Gyártó: Vital Nutrients
10.590 Ft
Menny.:pcs
Cortisol Balance, kortizol funkció helyreállítása, 30 db, Vital Nutrients
10.590 Ft
Menny.:pcs

Leírás

Cortisol Balance, kortizol funkció helyreállítása, 30 db, Vital Nutrients

• A Cortisol Balance az alábbiak támogatását célozza meg: a kortizol funkció helyreállítása, a stresszreakciók visszaállítása és az anyagcsere egyensúlyának helyreállítása a mellékvese és a kortizol átfogó támogatása érdekében.
• Összetétele: Ashwagandha, biológiailag hozzáférhető B-vitaminok, magnézium, Boswellia, Copaiba olaj, DHA (triglicerid forma) és Rhodiola
• Prémium vegán készítmény


A Cortisol Balance az első teljes értékű, növényi alapú étrend-kiegészítő, amely kifejezetten a kortizol egyensúly támogatását célozza meg: a kortizol funkció helyreállítása a hormonegyensúly érdekében, a sejtkommunikáció visszaállítása a stresszoldás támogatása érdekében, valamint az anyagcsere egyensúlyának helyreállítása a mellékvese folyamatos karbantartásához.


Azáltal, hogy hatékonyan kezeli ezt a három elemet, ez a formula kiegyensúlyozott kortizolszintre ösztönzi a nyugalmat, a fókuszt és a tisztaságot egész nap, valamint a pihentető éjszakai alvást. Ez a fejlett készítmény támogatja az egészséges energiatermelést, miközben elősegíti a nyugodt állapotot és a kiegyensúlyozott hangulatot.


A Cortisol Balance támogatja az egészséges immunfunkciót és a gyulladásos válaszokat is. Ez a vegán formula klinikailag támogatott, hogy segítse a paraszimpatikus rendszer helyreállítását, a cirkadián ritmus visszaállítását és a neuroendokrin rendszer egyensúlyának helyreállítását, ami viszont támogatja a stresszre és a szorongásra adott egészséges választ.


A Cortisol Balance tudományosan alátámasztott adaptogén gyógynövényeket, valamint célzott tápanyagokat szállít a mellékvese és a neuroendokrin támogatására. Ezek a klinikailag validált összetevők hatékonyan támogatják és kiegyensúlyozzák a teljes mellékvese/HPA tengelyt, az endokannabinoid rendszert, az immunrendszert és az anyagcsererendszert CBD, kenderolaj vagy más kenderből származó összetevők használata nélkül. A rendszerek közötti egyensúly kritikus fontosságú a folyamatos stresszválasz és -kezelés, a pozitív hangulati állapotok, az egészséges alvás és az optimális kortizolfunkció fenntartása szempontjából.


Termék információ
Napi adag: 2 kapszula
Adagolásonkénti mennyiség % Napi érték
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid formájában) 10 mg 588%
B12-vitamin (metilkobalaminként) 50 mcg 2083%
Magnézium (magnézium-citrát formájában) 10 mg
Ashwagandha kivonat (Withania somnifera, gyökér, 2,5%-ra standardizált withanolid) 600 mg
Boswellia kivonat (indiai tömjén, Boswellia serrata, gumigyanta, 20%-os boswellsavra standardizálva) 200 mg
Copaiba kivonat (Copaifera officinalis, oleorezin, 10% ß-kariofilénre standardizált) 25 mg
Vegán omega-3 por (Schizochytrium sp. algából, 30% DHA-ra [dokozahexaénsav] és 4% DPA-ra [dokozapentaénsav] standardizált) 150 mg
Eleuthero kivonat (Eleutherococcus senticosus, gyökér, standardizált 0,8% eleutherozidokra) 100 mg
Rhodiola kivonat (Rhodiola rosea, gyökér, standardizált 3% rosavin és 1% salidroside) 50 mg


Egyéb összetevők:
Vegetáriánus kapszula (cellulóz).


Tej/tejmentes
Gluténmentes
Vegetáriánus
Szójamentes
Vegán
Mesterséges színek/ízek mentes
Tojásmentes
Kagylómentes
GMO-mentes
Halmentes
Diómentes
Mogyorómentes


Javasolt használat
Vegyen be 2 kapszulát naponta, vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint.


Figyelmeztetések
Ha Ön terhes vagy szoptat, gyógyszert szed vagy valamilyen egészségügyi problémája van, használat előtt konzultáljon kezelőorvosával.