AdipoLean II, egészséges testsúlyszabályozás, 90 db, Pure Encapsulations

Cikkszám: 766298019109
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: Pure Encapsulations
24.040 Ft
Menny.:db
AdipoLean II, egészséges testsúlyszabályozás, 90 db, Pure Encapsulations
24.040 Ft
Menny.:db

Leírás

AdipoLean II, egészséges testsúlyszabályozás, 90 db, Pure Encapsulations

Támogatja az egészséges testsúlyszabályozást és fenntartja az egészséges haskörfogatot.

Az AdipoLean II az ájurvédikus gyógynövénykivonatok klinikailag kutatott LOWAT® keverékét kínálja Oligonol®-lal, egy licsi és zöld tea komplexszel, amely alacsony molekulatömegű polifenolokat tartalmaz a fokozott hatékonyság érdekében. A kutatások azt mutatják, hogy mind a LOWAT®, mind az Oligonol® segít fenntartani az egészséges adiponektin expressziót, támogatva az egészséges inzulinműködést, a glükózfelvételt és a zsírfelhasználást. A LOWAT® a Bételbors (Betel) levélkivonat és a Dolichos biflorus magkivonat szabadalmaztatott keveréke meghatározott arányban kombinálva. Mindkét gyógynövényt hagyományosan az egészséges glükóz-anyagcsere és lipidanyagcsere támogatására használták. In vitro és állatkísérletek megállapították, hogy ez a kombináció és arány biztosítja a maximális hatékonyságot. A kutatások azt mutatják, hogy a LOWAT® a zsírlebontást célozza meg, és segít fenntartani az egészséges testsúlyszabályozást, legalábbis részben az adiponektin fokozásának és a ghrelin termelés mérséklésének köszönhetően. 

Egy 8 hetes, randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálatban, amelyben 50 túlsúlyos alany vett részt, normál napi 2000 kalóriás diétát követve, napi háromszor 300 mg LOWAT® keverékkel kiegészítve, elősegítette az egészséges sovány tömegarányt és átlagosan 4,2 kg fogyás, szemben a placebo csoport 1,7 kg-al (p=0,00005). A kiegészítés a szérum adiponektin szintjének 15,35%-os emelkedését (p=0,0076) és a szérum ghrelin szintjének 20,85%-os csökkenését is eredményezte (p=0,0066). A ghrelin egy peptid hormon, amely az étvágyhoz kapcsolódik. 

Az Oligonol® hatásmechanizmusai közé tartozik az egészséges inzulinműködés támogatása, az adiponektin szintézis és a lipolízis. Egy kettős vak, placebo-kontrollos vizsgálatban, amelyben 19 személy vett részt, az Oligonol® támogatta az egészséges zsigeri zsírösszetételt.

• Támogatja az egészséges testsúlykezelést
• Segít megőrizni az egészséges haskörfogatot
• Zöld tealevél kivonattal és egyéb növényi alapú összetevőkkel készült
• Hipoallergén, vegetáriánus alapanyagokból készült
• Az AdipoLean II elősegíti a testsúlycsökkentést azáltal, hogy segít fenntartani az egészséges zsigeri zsírösszetételt.

1 kapszula:
Mennyiség adagonként
LOWAT® szabadalmaztatott keverék: 300 mg
catjang cowpea (Dolichos biflorus) kivonat (mag)
betel (Piper Betle) kivonat (levél)
17 mg-os Oligonol® szabadalmaztatott keverék
licsi (Litchi chinensis) kivonat (gyümölcs)
zöld tea (Camellia sinensis) kivonat (levél) (szabványosítva, hogy 10% összes monomer fenolt tartalmazzon)

Egyéb hozzávalók:
hipoallergén növényi rost (cellulóz), vegetáriánus kapszula (cellulóz), víz, aszkorbil-palmitát

Gluténmentes
GMO-mentes

Javasolt használat:
Étrend-kiegészítőként vegyen be 1 kapszulát naponta 3 alkalommal, étkezés előtt 30 perccel.

Figyelmeztetések:
Ha Ön terhes vagy szoptat, bármilyen egészségi problémája van, különösen májproblémái vannak, vagy bármilyen gyógyszert szed, használat előtt konzultáljon egészségügyi szakemberével.

Gyermekek elől elzárva tartandó.
Csak akkor használja, ha a biztonsági tömítés sértetlen. Tárolja hűvös, száraz helyen.