Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hangulat

Hangulat

2023. 02. 21. 14:25:09
Az elmúlt években egyre több kutatás vizsgálta a probiotikumok és az idegrendszer közötti összefüggéseket. A probiotikumok olyan élő mikroorganizmusok, amelyek hasznos hatással lehetnek az egészségre, és javíthatják az emésztést. Az elmúlt időszak kutatásai arra utalnak, hogy a probiotikumok szerepet játszhatnak a mentális egészség javításában is.
1970. 01. 01. 00:00:00
Az 5-HTP (L-5 hidroxitriptofán) az emberi szervezetben természetes módon megtalálható. Az 5htp szerotoninná azaz boldogsághormonná alakul át.
1970. 01. 01. 00:00:00
Goli Nutrition célja, hogy mindenki számára kényelmes és ízletes lehetőséget kínáljon, hogy az alapvető vitaminokat és tápanyagokat beépíthesse a mindennapi egészségügyi rutinjába. A Goli Nutrition gumicukrok kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, forradalmi ízprofilokkal kombinálva, hogy igazán élvezetes legyen a mindennapi egészségmegőrző rutin.
1970. 01. 01. 00:00:00

A stressz és aggodalmak feljegyzésére szolgáló napló hatékony eszköz lehet a kényelmetlen érzelmek feloldása felé. Segíthet abban is, hogy elemezze, mit érez, és megtalálhatja az utat az előrelépéshez. Az aggodalom táplálhatja a szorongást, a stresszt és a félelmet. Ennek nagyon rossz következményei lehetnek, ha még a legegyszerűbbnek tűnő körülményt is túlgondolja, és pánikba esik.

1970. 01. 01. 00:00:00

Sok ember számára a rendszerezés egyike azoknak a dolgoknak, amelyek a prioritások élén vannak, de valójában soha nem kerülnek kipipálásra.

Ha Ön is egyike ezeknek a személyeknek, nagy eséllyel már tucatnyi jegyzetfüzetet, naplót, tervezőt és alkalmazást túrt át annak reményében, hogy megtalálja azt a szervezési rendszert, amelyik Önnek működik.

1970. 01. 01. 00:00:00

Ha rendszeresen előfordulnak álmatlan éjszakák a mindennapjaiban, megnőhet a súlyos betegségek, például az elhízás, a szívbetegség és a cukorbetegség kockázata. Az alváshoz ajánlott kiegészítő a B6-vitamin, amely piridoxinként is ismert. A B6-vitamin jótékony hatással van a szervezetre azáltal, hogy a triptofán aminosavat szerotoninná alakítja, egy neurotranszmitterré, amely segít szabályozni a melatonin alváshormon szintjét.

1970. 01. 01. 00:00:00

A hiperarousal a poszttraumás stressz zavar (PTSD) elsődleges tünete. Ez akkor fordul elő, amikor egy személy teste hirtelen riadó készültségbe kapcsol, amikor a traumájára gondol. Annak ellenére, hogy valódi veszély nem áll fenn, testük úgy viselkedik, mintha az lenne, és tartós stresszt okoz egy traumatikus esemény után. A PTSD bármilyen korú embert érinthet, beleértve a gyermekeket is.

1970. 01. 01. 00:00:00
A vizet nem számítva a kávé az egyik legnépszerűbb ital. A legtöbb felnőtt izgatottan várja a reggeli kávét, és sokan a kávéból származó koffeinre támaszkodnak, hogy átvészeljék napjaikat. Szerencsére a kávéfogyasztás számos egészségügyi előnnyel járhat. 
1970. 01. 01. 00:00:00

A maca növény népszerűsége robbanásszerűen megnőtt az elmúlt években. Ez valójában egy Peruban őshonos növény, és általában por formájában vagy étrend-kiegészítőként kapható.

A maca gyökerét hagyományosan a termékenység és a szexuális vágy fokozására használják. Azt is állítják, hogy javítja az energiát és az állóképességet.

1970. 01. 01. 00:00:00
A szent bazsalikom (Ocimum tenuiflorum) nem olyan, mint amit hagyományos fűszerként használunk. Ez a zöld levelű növény, más néven Ocimum sanctum L. vagy Tulsi, Délkelet-Ázsiában őshonos. Az indiai orvoslásban számos betegség kezelésére szolgált a történelem során, a szembetegségektől az fertőző bőrbetegségekig.