Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Vitamin

Vitamin

1970. 01. 01. 00:00:00
Goli Nutrition célja, hogy mindenki számára kényelmes és ízletes lehetőséget kínáljon, hogy az alapvető vitaminokat és tápanyagokat beépíthesse a mindennapi egészségügyi rutinjába. A Goli Nutrition gumicukrok kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, forradalmi ízprofilokkal kombinálva, hogy igazán élvezetes legyen a mindennapi egészségmegőrző rutin.
1970. 01. 01. 00:00:00
A mikronizálás eljárásával növelhetjük a táplálékkiegészítők hatékonyságát. A táplálkozási szakértők felfedezték, hogy a szervezet könnyebben képes felvenni a vízben oldódó étrend-kiegészítőket, mint a vízben nem oldódó anyagokat. Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a részecske mikronizálása akár 210 százalékkal is növelheti felszívódását és biológiai hozzáférhetőségét.
1970. 01. 01. 00:00:00

A D-vitamint régóta az erős csontok védőszentjeként tartják számon. Egészségügyi felhasználása kiterjed az immunrendszer és az idegrendszer támogatására is. Közvélemény kutatások tanulsága szerint ma a fogyasztók több D-vitamint fogyasztanak, mint bármely más étrend-kiegészítőt.

Ahogy a téli napok rövidülnek, és a napsütés sok helyen elhalványul, úgy nő az aggodalom az elegendő D-vitamin bevitelével kapcsolatban. A téli hónapokban jó ötlet gondoskodni arról, hogy gondoskodjunk D-vitamin-szükségletünkről.

1970. 01. 01. 00:00:00
13 létfontosságú vitamin létezik, és mindegyik azt a célt szolgálja, hogy egészségesnek és energikusnak érezzük magunkat. A vitaminok az étrend titokzatos tényezői, meghatározó szerepük van az egészség megőrzésében, az életerő biztosításában, valamint az élet hosszának és értékének növelésében. Noha a vitaminokban lévő tápanyagok alapvető fontosságúak, még mindig nem lehet eldönteni, hogy az étrend önmagában elegendő fedezetet biztosít-e.
1970. 01. 01. 00:00:00
Általában a legtöbb vitamint a legjobb étellel bevenni, mivel ez lehetővé teszi az emésztési folyamatok kiaknázását, amelyek célja az élelmiszerekben lévő tápanyagok felszívódása. A gyomor savkiválasztása kritikus fontosságú a tápanyagok kinyeréséhez az étrend-kiegészítőből, hiszen ezek az epesavak az emésztés és a felszívódás kulcsa. A B-vitamin komplexet, a vasat és a cinket étkezés közben kell bevenni, hogy elkerüljük a hányingert vagy a gyomorpanaszokat. 
1970. 01. 01. 00:00:00
A D-vitamin az egészség szempontjából kritikus tápanyag. D-vitaminra minden nap szükség van! A D-vitamin szükséges a kalcium felszívódásához a szervezetben, ezenkívül segít megelőzni a csontbetegségeket, például a csontritkulást. 
1970. 01. 01. 00:00:00

Az immunrendszer egészen elképesztő. Felügyeli az egész testet, és számtalan módon támogatja egészségét. 

Az immunrendszer olyan sejtek, szövetek és szervek hálózata, amelyek az idegen anyagok és környezeti stresszorok ellen védik a szervezetet, majd közömbösítik azokat. Az egészséges immunrendszer részét képezik az olyan fizikai akadályok, mint a bőr és a nyálkahártya, valamint a speciális sejtek, amelyek figyelnek és támadnak a szervezetben.

1970. 01. 01. 00:00:00
Nehéz megmondani, mikor hallunk többet a D-vitaminról. Vagy nyáron a napsütéssel kapcsolatban, vagy télen a napsütés hiánya miatt. De mégis milyen fontos az a vitamin, ha ennyit hallunk róla és mi a szerepe?
1970. 01. 01. 00:00:00
A vitaminok két nagy csoportba oszthatóak felszívódásuk szerint; a vízben és zsírban oldódókra. A zsírban oldódók a D, E, K és A -vitamin, melyek ennek a tulajdonságuknak köszönhetően raktározódni is képesek a szervezet zsírsejtjeiben. Ezzel szemben a vízben oldódók, a C és B-vitaminok kiürülnek a vizelettel, ha nem kerülnek felhasználásra. Éppen ezért akár napi pótlásukra is szükség lehet, ha az ételeinkből nem fedezzük a szükséges mennyiséget. A B-vitaminok egy nagy csoportot jelölnek, melyeknek számos fontos és előnyös tulajdonsága van az egészségünk szempontjából. Erről lesz szó cikkünkben, és arról, miért nem a legjobb megoldás külön-külön szedni az egyes B-vitaminokat, sokkal inkább komplexként ajánlott.
1970. 01. 01. 00:00:00
A New Chapter készítői elkötelezettek az olyan összetevők használata mellett, amelyekben megbízhat - például a teljes értékű gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények és gombák. Amikor csak lehetséges, fenntartható körülmények között termesztik a táplálékot a test és a lélek számára. A tiszta, teljes értékű tápanyagok és gyógynövények gyógyító intelligenciájával.