Rosttartalmú gumicukor gyerekeknek, 60 db, Chapter One

Cikkszám: 848998041021
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Chapter One
12.452 Ft
Menny.:db
Rosttartalmú gumicukor gyerekeknek, 60 db, Chapter One
12.452 Ft
Menny.:db

Leírás

A Chapter One gyerekek számára megalkotott kóser rosttartalmú gumicukor kiváló természetes cikóriagyökér oldható rostforrást tartalmaz. A Chapter One ideális formulája adagonként 3 grammos rostot tartalmaz, finom ízű gumiszerű rostot biztosítva az emésztés egészségének támogatására.

Optimális egészség: A Chapter One-ban található rostos gumicukor kiváló természetes cikóriagyökér-oldható rostforrást tartalmaz az emésztőrendszer általános jólétének elősegítésére.

A Chapter One gumicukor termékcsaládot úgy terveztek, hogy megkönnyítse és szórakoztatóvá tegye a gyermekek szervezete számára a vitaminok biztosítását. 
Mivel a helyes táplálkozás rendkívül fontos a gyermekek megfelelő fejlődése érdekében, a Chapter One gumicukorkák rendkívül egyszerűvé teszik a táplálkozási hiányosságok pótlását, így biztosítva a gyermekek számára az egészséges növekedéshez és fejlődéshez szükséges lökést.

Nagyon finom! A Chapter One olyan tápanyagokat biztosít a gyerekeknek, amelyek ízletes és mókás formában kapnak meg, sőt a gyerekek maguk kérik. A Chapter One gumicukor csak a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza, földimogyoró-, dió-, tej-, glutén-, szója- és tojásmentes. 

100% kóser

Javasolt használat:
Fogyasszon két gumicukorral naponta egy csésze vízzel, vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint.


2 db:
Mennyiség adagonként
Kalória 15
Nátrium 5 mg
Összes szénhidrát 6 g
Élelmi rost 3 g
Cukor 2 g
Egyéb hozzávalók:
Cikória gyökér rost, cukor, víz, pektin, természetes aromák, citromsav, nátrium-citrát, annatto, bodzalé (színezéshez), kókuszolaj, karnaubaviasz

Tej/tejmentes
Gluténmentes
Kóser
Szójamentes
Tojásmentes

Figyelmeztetések:

Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha a biztonsági tömítés sérült vagy hiányzik. Ha terhes, szoptat vagy gyógyszert szed, forduljon kezelőorvosához. Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.
Rövid eltarthatóság: A termék rövid eltarthatósági ideje 6 hónap vagy kevesebb.