D3-vitamin, 60 db, Chapter One

Cikkszám: 848998041083
Elérhetőség: 3 db raktáron
Gyártó: Chapter One
12.452 Ft
Menny.:db
D3-vitamin, 60 db, Chapter One
12.452 Ft
Menny.:db

Leírás

D3-vitamin, 60 db, Chapter One
 

A Chapter One D3-vitamin gumicukorkák biztosítják a gyermekek számára az általános egészséghez nélkülözhetetlen vitamint. Különösen a gyermekeknek kell elegendő tápanyaggal rendelkezniük a szükséges növekedés fenntartásához, ezért a megfelelő D3-vitamin bevitel különösen fontos. A Chapter One ideális formulája a D3-vitamint egy finom ízű gumicukorral biztosítja, amely elősegíti a csontok, fogak, izmok egészségét és támogatja az egészséges immunrendszert.

A Chapter One gumicukor termékcsaládot úgy terveztek, hogy megkönnyítse és szórakoztatóvá tegye a gyermekek szervezete számára a vitaminok biztosítását. 
Mivel a helyes táplálkozás rendkívül fontos a gyermekek megfelelő fejlődése érdekében, a Chapter One gumicukorkák rendkívül egyszerűvé teszik a táplálkozási hiányosságok pótlását, így biztosítva a gyermekek számára az egészséges növekedéshez és fejlődéshez szükséges lökést.

Nagyon finom! A Chapter One olyan tápanyagokat biztosít a gyerekeknek, amelyek ízletes és mókás formában kapnak meg, sőt a gyerekek maguk kérik. A Chapter One gumicukor csak a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza, földimogyoró-, dió-, tej-, glutén-, szója- és tojásmentes. 

100% kóser


1 db:
Mennyiség adagonként
Kalória 10
Nátrium 5 mg
Összes szénhidrát 2 g
Cukor 2 g
D3-vitamin (kolekalciferol) 1000 NE

Egyéb hozzávalók:
Glükózszirup, cukor, víz, pektin, citromsav, nátrium-citrát, természetes aromák, annatto, bodzalé (színezéshez), kókuszolaj, karnaubaviasz

Tej/tejmentes
Gluténmentes
Kóser
Szójamentes
Tojásmentes

Javasolt használat:
Vegyen be egy gumicukrot naponta vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint.

Figyelmeztetések:
Tartsa távol a gyermekektől. Ne használja, ha a biztonsági tömítés sérült vagy hiányzik. Ha terhes, szoptat vagy gyógyszert szed, forduljon kezelőorvosához. Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.