Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Chapter One

A Chapter One gumicukor termékcsaládot úgy terveztek, hogy megkönnyítse és szórakoztatóvá tegye a gyermekek szervezete számára a vitaminok biztosítását. 
Mivel a helyes táplálkozás rendkívül fontos a gyermekek megfelelő fejlődése érdekében, a Chapter One gumicukorkák rendkívül egyszerűvé teszik a táplálkozási hiányosságok pótlását, így biztosítva a gyermekek számára az egészséges növekedéshez és fejlődéshez szükséges lökést.

A Chapter One gumicukor előnyei:

Nagyon finom!
Kulcsfontosságú étrend-kiegészítőket kombinál finom ízű gumicukorral. A Chapter One olyan tápanyagokat biztosít a gyerekeknek, amelyek ízletes és mókás formában kapnak meg, sőt a gyerekek maguk kérik.

Magasabb szabványok
A Chapter One gumicukor csak a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza, földimogyoró-, dió-, tej-, glutén-, szója- és tojásmentes. A Chapter One termékek az USA-ban készülnek, és GMP-tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártják.

Optimális egészség
Ideális formuláik a tápanyagok megfelelő kombinációját biztosítják a mennyei gumicukorkákban, hogy pótolják a táplálkozási hiányosságokat, és hogy biztosítsák a gyermekek számára az egészséges növekedéshez szükséges lendületet és
fejlődést.

100% kóser

Rendezés:
Nézet: