MegaViron, immunvédelem, 90 db, Microbiome Labs

Cikkszám: 787790358015
Elérhetőség: 3 pcs raktáron
Gyártó: Microbiome Labs
25.699 Ft
Menny.:pcs
MegaViron, immunvédelem, 90 db, Microbiome Labs
25.699 Ft
Menny.:pcs

Leírás

MegaViron, immunvédelem, 90 db, Microbiome Labs 


A MegaViron™ egy úttörő immun-kiegészítő, amely célzottan támogatja és erősíti az immunrendszert a szezonális betegségek időszakában. Ez a gyorsan ható formula a legmodernebb gyógynövényekre és antioxidánsokra épül, hogy megfeleljen az egyének egyéni igényeinek és elősegítse a maximális immunitást.

Az egyik fő előnye a MegaViron™-nak az, hogy rendkívül gyorsan fejti ki hatását a szervezetben. Ezáltal lehetőséget ad arra, hogy a szükség szerint vegyük be, amikor a leginkább szükségünk van rá. Amikor a testünk legyengült vagy ki van téve a betegségeknek, az immunrendszerünk különösen sebezhetővé válik. Ebben a helyzetben a MegaViron™ segít fokozni az immunrendszerünk erejét és védelmét.

Az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező erős gyógynövények, amelyeket a MegaViron™ tartalmaz, kiválóan alkalmasak a szabadgyökök semlegesítésére és a sejtek károsodásának megelőzésére. Az antioxidánsok hozzájárulnak az immunrendszer működésének javításához, és segítenek a szervezetnek megbirkózni a különböző kórokozókkal szembeni támadásokkal.

Mennyiség adagonként

Cink (cink-biszglicinát formájában) 30 mg
N-acetil-cisztein (NAC) 400 mg
Optimalizált kurkumin (Curcuma longa) (Longvidia®) 400 mg
Quercetin Phytosome (Quercefit™) 500 mg
Organikus homoktövis kivonat (CyanthOx™) 188 mg
Kínai Skullcap kivonat (Scutellaria baicalensis) 500 mg
Tinospora cordifolia kivonat (TinoFend™) 350 mg
Boswellia serrata kivonat (WokVel®) 350 mg
Organic Andrographis paniculata (ParActin®) 300 mg
Csalán gyökér kivonat (Urtica dioica) 250 mg
Olívalevél kivonat (Olea europaea) 200 mg
Vörös ginseng (Panax ginseng) 200 mg
Reishi gomba béta-glükánok (Immulink MBG®) 200 mg

Egyéb hozzávalók:
Cellulóz és növényi kapszula (cellulóz és víz).

Javasolt használat:
12 éves kor felett: Vegyen be naponta kétszer 3 kapszulát étkezés közben vagy anélkül, a tünetek első jelére, és folytassa a szedést minden nap 15 napig, vagy amíg a készlet el nem fogy. Akkor is fejezze be az üveget, ha a tünetek az első néhány napon belül enyhülnek. 12 éven aluli gyermekek esetén konzultáljon kezelőorvosával.

Figyelmeztetések:
Ha Ön terhes vagy szoptat, bármilyen gyógyszert szed, vagy egészségügyi problémája van, a termék használata előtt konzultáljon orvosával. Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha a biztonsági plomba törött vagy hiányzik.