Immuno Benefits, immunrendszer támogatása, 60 db, DaVinci Laboratories of Vermont

Cikkszám: 026664005441
Elérhetőség: 20 db raktáron
Gyártó: DaVinci Laboratories of Vermont
26.480 Ft
Menny.:db
Immuno Benefits, immunrendszer támogatása, 60 db, DaVinci Laboratories of Vermont
26.480 Ft
Menny.:db

Leírás

Az Immuno Benefits célja, hogy a legerősebb immuntámogató tápanyagokat biztosítsa napi rendszerességgel, valamint az akut immunstressz idején is. Ezek az összetevők támogatják az egészséges immunműködést.

Étrend-kiegészítő az immunrendszer egészségének támogatására.
 

Az Immuno Benefits úgy lett kialakítva, hogy a leghatékonyabb immuntámogató tápanyagokat biztosítsa napi szinten, valamint akut immunológiai stressz idején. A hiperaktív immunreakciókban szenvedők orvosi felügyelet mellett szintén hozzáadhatják ezt a keveréket a napi rutinjukhoz, mert ezek az anyagok az immunrendszer alkalmazkodási képességét fokozzák, nem pedig pusztán az immunműködést.

Wellmune béta-glükán
A szabadalmaztatott törzs sejtfalából előállított élesztő béta 1,3/1,6 glükán az Immuno Benefits egyik vizsgált összetevője. A Wellmune egy klinikailag megalapozott anyag, amely segít az immunrendszer támogatásában.
Vizsgálták a légutak egészséges működésének támogatására és a fizikai stressz, például edzés utáni immunológiai válaszreakciókra gyakorolt hatását.

Monolaurin
A monolaurin, az Immuno Benefits másik összetevője, jelentős tulajdonságokkal rendelkezik a szervezet mikrobiális egyensúlya szempontjából (Lieberman, Enig és Preuss, 2006). Megállapították, hogy a monolaurin széleskörű immuntámogatást nyújt (Lieberman, Enig és Preuss, 2006), támogatja a szervezet megfelelő alkalmazkodási képességét sok Gram-pozitív baktérium jelenlétében (Peterson és Schlievert, 2006), és egyensúlyban tartja a Candida albicans jelenlétét. Bergsson, Arnfinnsson, Steingrimsson és Thormar, 2001). A monolaurin ezt sejtszinten éri el azáltal, hogy beépül a gram-pozitív baktériumok sejtmembránjába, lehetővé téve számukra, hogy egészséges sebességgel szaporodjanak (Tokarskyy & Marshall, 2008).

Kolosztrum (immunglobulin G-t eredményez)
Végül az Immuno Benefits kolosztrumot tartalmaz. A kolosztrum transzfer faktorokat, peptideket és fehérjekomplexeket tartalmaz, amelyek közvetlenül elősegítik az immunológiai képességeket, elősegítve az immunrendszer egészségét.
A laktoferrin és az immunglobulin G a szarvasmarha kolosztrumban természetesen előforduló molekulák, amelyeket egészséges sejtjeink folyamatosan toboroznak és az immunrendszer működésének támogatására használnak. Ezek a molekulák az immunrendszert is segítik azáltal, hogy az emésztőrendszerben hatnak, mielőtt idegen behatolók a véráramba kerülnének (Cesarone MR, et al., 2007).
 

Felhasználási javaslat: Étrend-kiegészítőként vegyen be 2 kapszulát naponta, vagy az orvos utasítása szerint.

2 kapszula:
Adagonkénti mennyiség % napi érték
 
Kolosztrum 500 mg*
  200 mg immunglobulinokat (IgG) eredményez*
Monolaurin 300 mg*
Wellmune® 250 mg*
Élesztőgombe béta 1,3/1,6 glükán
(Természetesen Saccharomyces cerevisiae-ből származik)
 
 *Napi érték nincs meghatározva.
 
Egyéb összetevők: hipromellóz (kapszula), mikrokristályos cellulóz, vegetáriánus leucin.
 
Tartalmaz: Tej
Ennek a terméknek a színe az összetevők színbeli eltérései miatt változhat.

FIGYELMEZTETÉS: Ha terhes vagy szoptat, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt elkezdi szedni ezt a terméket.


Tartsa távol gyermekektől. Tárolja hűvös, száraz helyen.