Melatonin gumicukor gyerekeknek, 60 db, Chapter One

Cikkszám: 848998041045
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: Chapter One
12.302 Ft
Menny.:db
Melatonin gumicukor gyerekeknek, 60 db, Chapter One
12.302 Ft
Menny.:db

Leírás

A Chapter One gumicukor termékcsaládot úgy terveztek, hogy megkönnyítse és szórakoztatóvá tegye a gyermekek szervezete számára a vitaminok biztosítását. 
Mivel a helyes táplálkozás rendkívül fontos a gyermekek megfelelő fejlődése érdekében, a Chapter One gumicukorkák rendkívül egyszerűvé teszik a táplálkozási hiányosságok pótlását, így biztosítva a gyermekek számára az egészséges növekedéshez és fejlődéshez szükséges lökést.

Nagyon finom! A Chapter One olyan tápanyagokat biztosít a gyerekeknek, amelyek ízletes és mókás formában kapnak meg, sőt a gyerekek maguk kérik. A Chapter One gumicukor csak a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza, földimogyoró-, dió-, tej-, glutén-, szója- és tojásmentes. 

100% kóser

Chapter One gumicukor gyerekeknek melatonint tartalmaz, amely elősegíti a pihentető és minőségi alvást. A melatonin természetesen termelődik a szervezetben, azonban számos tényező akadályozhatja a szervezet azon képességét, hogy természetes módon termeljen melatonint. A Chapter One ideális formulája finom ízű gumicukor melatonint tartalmaz, amely elősegíti a jó éjszakai alvást.

1 db:
Mennyiség adagonként
Kalória 10
Nátrium 5 mg
Összes szénhidrát 2 g
Cukor 1 g
Melatonin 2,5 mg

Egyéb hozzávalók:
Glükózszirup, cukor, víz, pektin, természetes aromák, bodza koncentrátum (színezéshez), citromsav, nátrium-citrát, kókuszolaj, karnaubaviasz

Tej/tejmentes
Gluténmentes
Kóser
Szójamentes
Tojásmentes

Javasolt használat:
Fogyasszon egy gumicukorral naponta lefekvés előtt vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint.

Figyelmeztetések:
Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha a biztonsági tömítés sérült vagy hiányzik. Ha terhes, szoptat vagy gyógyszert szed, forduljon kezelőorvosához. Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.