Almaecet gumicukor, 60 db, Chapter One

Cikkszám: 848998041274
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: Chapter One
12.452 Ft
Menny.:db
Almaecet gumicukor, 60 db, Chapter One
12.452 Ft
Menny.:db

Leírás

A Chapter One gumicukor termékcsaládot úgy terveztek, hogy megkönnyítse és szórakoztatóvá tegye a gyermekek szervezete számára a vitaminok biztosítását. 
Mivel a helyes táplálkozás rendkívül fontos a gyermekek megfelelő fejlődése érdekében, a Chapter One gumicukorkák rendkívül egyszerűvé teszik a táplálkozási hiányosságok pótlását, így biztosítva a gyermekek számára az egészséges növekedéshez és fejlődéshez szükséges lökést.

Nagyon finom! A Chapter One olyan tápanyagokat biztosít a gyerekeknek, amelyek ízletes és mókás formában kapnak meg, sőt a gyerekek maguk kérik. A Chapter One gumicukor csak a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza, földimogyoró-, dió-, tej-, glutén-, szója- és tojásmentes. 

100% kóser


Az emésztés támogatására készült.

A Chapter One almaecet gumicukor nyers almaecetet tartalmaz hogy ízletes módon biztosítsa ezt a létfontosságú tápanyagot. Számos módon támogatja a szervezetet, támogatja az emésztést és az általános egészséget.

1 db:
Mennyiség adagonként
% Napi érték
Kalória 10
Összes szénhidrát 3 g 1%
Összes cukor 2 g
Tartalmaz 3 g hozzáadott cukrot 4%
Nátrium 5 mg 1%
Szabadalmaztatott keverék 252 mg
Almaecet, gyömbérgyökér kivonat, répagyökér, almaecet (anyával)

Egyéb hozzávalók:
Glükózszirup, cukor, víz, pektin, citromsav, nátrium-acetát, fekete sárgarépa-koncentrátum, trinátrium-citrát, aroma, karnaubaviasz.

Tej/tejmentes
Gluténmentes
Szójamentes
Tojásmentes
Fa diómentes
Mogyorómentes

Javasolt használat:
Vegyen be egy gumicukorral naponta vagy egy egészségügyi szakember utasítása szerint. A gumit lenyelés előtt meg kell rágni.

Figyelmeztetések:
TARTSA TÁVOL GYERMEKEKTŐL. Ne használja, ha a biztonsági tömítés sérült vagy hiányzik. Ha terhes, szoptat vagy gyógyszert szed, forduljon kezelőorvosához. Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.