Omega gumicukor gyerekeknek, 60 db, Chapter One

Cikkszám: 848998041069
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: Chapter One
12.452 Ft
Menny.:db
Omega gumicukor gyerekeknek, 60 db, Chapter One
12.452 Ft
Menny.:db

Leírás

A Chapter One gumicukor termékcsaládot úgy terveztek, hogy megkönnyítse és szórakoztatóvá tegye a gyermekek szervezete számára a vitaminok biztosítását. 
Mivel a helyes táplálkozás rendkívül fontos a gyermekek megfelelő fejlődése érdekében, a Chapter One gumicukorkák rendkívül egyszerűvé teszik a táplálkozási hiányosságok pótlását, így biztosítva a gyermekek számára az egészséges növekedéshez és fejlődéshez szükséges lökést.

Nagyon finom! A Chapter One olyan tápanyagokat biztosít a gyerekeknek, amelyek ízletes és mókás formában kapnak meg, sőt a gyerekek maguk kérik. A Chapter One gumicukor csak a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza, földimogyoró-, dió-, tej-, glutén-, szója- és tojásmentes. 

100% kóser

A Chapter One Omega gumicukor gyerekeknek egy fejlett gumicukor-kiegészítő, mely ideális formulája omega 3 zsírsavakat tartalmaz finom ízű gumicukor formában, hogy támogassa az agy, a szem, a látás és az érrendszer egészségét. Az Omega 3 esszenciális zsírsavra a szervezetnek szüksége van, de önmagában nem tudja előállítani. Ezért az Omega 3 pótlása megadhatja a gyermekeknek az egészséges növekedéshez és fejlődéshez szükséges lökést.

2 db:
Mennyiség adagonként
Kalória 20
Nátrium 15 mg
Összes szénhidrát 5 g
C-vitamin (aszkorbinsav) 13 mg
Összes omega olaj (Chia olaj és DHA) 183 mg
Omega-3 (alfa-linolénsav) 87 mg
Omega-6 (linolsav) 43 mg
Omega-9 (olajsav) 20 mg
DHA (élet DHA algából) 33 mg

Egyéb hozzávalók:
Glükózszirup, cukor, glükóz, módosított kukoricakeményítő, víz, almasav, természetes aromák, nátrium-citrát, annatto, kurkuma (színezéshez), kókuszolaj, karnaubaviasz

Tej/tejmentes
Gluténmentes
Kóser
Szójamentes
Tojásmentes

Javasolt használat:
Vegyen be két gumicukorral naponta vagy egy egészségügyi szakember utasítása szerint.

Figyelmeztetések:
Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha a biztonsági tömítés sérült vagy hiányzik. Ha terhes, szoptat vagy gyógyszert szed, forduljon kezelőorvosához. Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.
Rövid eltarthatóság: A termék rövid eltarthatósági ideje 6 hónap vagy kevesebb.