Barion Pixel
Menü

C-vitamin, gumicukor gyerekeknek, 60 db, Chapter One

Ár:
12.452 Ft
Cikkszám: 848998041076
Elérhetőség: 3 db raktáron
Gyártó: Chapter One
Menny.:db

Leírás

A Chapter One gumicukor termékcsaládot úgy terveztek, hogy megkönnyítse és szórakoztatóvá tegye a gyermekek szervezete számára a vitaminok biztosítását. 
Mivel a helyes táplálkozás rendkívül fontos a gyermekek megfelelő fejlődése érdekében, a Chapter One gumicukorkák rendkívül egyszerűvé teszik a táplálkozási hiányosságok pótlását, így biztosítva a gyermekek számára az egészséges növekedéshez és fejlődéshez szükséges lökést.

Nagyon finom! A Chapter One olyan tápanyagokat biztosít a gyerekeknek, amelyek ízletes és mókás formában kapnak meg, sőt a gyerekek maguk kérik. A Chapter One gumicukor csak a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza, földimogyoró-, dió-, tej-, glutén-, szója- és tojásmentes. 

100% kóser

A Chapter One C-vitamin, gumicukor gyerekeknek a legfontosabb immunerősítő tápanyagot tartalmazza. A C-vitamin erős antioxidánsként, immunerősítőként működik, és elősegíti a vas felszívódását. A Chapter One ideális formulája a C-vitamint finom ízű gumicukorban tartalmazza, hogy a gyermekek számára az egészséges immunrendszerhez szükséges lökést adja.


1 db:
Mennyiség adagonként
Kalória 10
Nátrium 10 mg
Összes szénhidrát 3 g
Cukor 2 g
C-vitamin (aszkorbinsav) 125 mg

Egyéb hozzávalók:
Glükózszirup, cukor, víz, pektin, nátrium-citrát, természetes aroma, Annatto (színezéshez)

Tej/tejmentes
Gluténmentes
Kóser
Szójamentes
Tojásmentes

Javasolt használat:
Vegyen be egy gumicukorral naponta vagy egy egészségügyi szakember utasítása szerint.

Figyelmeztetések:
Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha a biztonsági tömítés sérült vagy hiányzik. Ha terhes, szoptat vagy gyógyszert szed, forduljon kezelőorvosához. Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.