Vas gumicukor gyerekeknek, 60 db, Chapter One

Cikkszám: 848998041120
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Chapter One
12.452 Ft
Menny.:db
Vas gumicukor gyerekeknek, 60 db, Chapter One
12.452 Ft
Menny.:db

Leírás

A Chapter One gumicukor termékcsaládot úgy terveztek, hogy megkönnyítse és szórakoztatóvá tegye a gyermekek szervezete számára a vitaminok biztosítását. 
Mivel a helyes táplálkozás rendkívül fontos a gyermekek megfelelő fejlődése érdekében, a Chapter One gumicukorkák rendkívül egyszerűvé teszik a táplálkozási hiányosságok pótlását, így biztosítva a gyermekek számára az egészséges növekedéshez és fejlődéshez szükséges lökést.

Nagyon finom! A Chapter One olyan tápanyagokat biztosít a gyerekeknek, amelyek ízletes és mókás formában kapnak meg, sőt a gyerekek maguk kérik. A Chapter One gumicukor csak a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza, földimogyoró-, dió-, tej-, glutén-, szója- és tojásmentes. 

100% kóser

A Chapter One Vas gumicukor gyerekeknek vasat és C-vitamint tartalmaz a felszívódás maximalizálása érdekében. Teljes értékű vérépítő kiegészítő, amely a hemoglobinképződéshez és a vörösvértestek termeléséhez szükséges tápanyagok teljes spektrumát tartalmazza. Ez a formula finom ízű gumicukor formában kezeli a vashiányt.

1 db:
Adagolásonkénti mennyiség % Napi érték
Kalória 10
Összes szénhidrát 2,5 g 1%
Cukor 1,7 g 3%
1,7 hozzáadott cukrot tartalmaz
C-vitamin (aszkorbinsav formájában) 13 mg 14%
Vas (mikrokapszulált vasként) 5 mg 27%
Nátrium 3 mg 1%

Egyéb hozzávalók:
Glükózszirup (szulfitot tartalmaz), cukor, víz, almasav, citromsav, pektin, aromák, színezék (fekete sárgarépa koncentrátum)

Tej/tejmentes
Gluténmentes
Szójamentes
Tojásmentes
Fadiómentes
Mogyorómentes

Javasolt használat:
Vegyen be egy gumicukorral naponta vagy egy egészségügyi szakember utasítása szerint.

Figyelmeztetések:
A vastartalmú termékek véletlen túladagolása a 6 év alatti gyermekek halálos mérgezésének vezető oka. Véletlen túladagolás esetén azonnal forduljon orvoshoz vagy a mérgezési központhoz.

Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha a biztonsági tömítés sérült vagy hiányzik. Ha terhes, szoptat vagy gyógyszert szed, forduljon kezelőorvosához.

Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve.