Asztaxantin 4 mg, 60 db, Now Foods

Cikkszám: 733739032515
Elérhetőség: 8 db raktáron
Gyártó: Now
7.200 Ft
Menny.:db
Asztaxantin 4 mg, 60 db, Now Foods
7.200 Ft
Menny.:db

Leírás

Asztaxantin 4 mg, 60 db, Now Foods

  • Támogatja a szem egészségét
  • Erős karotinoid antioxidáns
  • Vegetáriánus formula
  • GMP-minőség biztosított

Az asztaxantin egy természetben előforduló karotinoid, amely egyedi szerkezete miatt az antioxidáns előnyök széles skáláját biztosítja. Mivel az asztaxantin képes átjutni a vér-agy és a vér-retina gátakon, erős antioxidáns védelmet nyújthat közvetlenül a szemnek, az agynak és az idegrendszernek. Az asztaxantint azért szabadalmaztatták, mert képes támogatni a retina és az általános szemegészséget. Tudományos tanulmányok azt is kimutatták, hogy segíthet az egészséges gyulladásos reakció támogatásában.

Javasolt használat:

Étrend-kiegészítőként vegyen be naponta 1 lágy gélt zsírtartalmú étkezés közben.

Egyéb hozzávalók:

Extra szűz olívaolaj, vegetáriánus softgel kapszula (glicerin, módosított kukoricakeményítő, karragén, szorbit, víz) és antioxidáns keverék (kevert tokoferolok, rozmaring kivonat).

Vegyes tokoferolok szójából.

Nem búza-, glutén-, tej-, tojás-, hal-, kagyló- vagy diómag-összetevőkből készül. Olyan GMP létesítményben gyártják, amely más, ezeket az allergéneket tartalmazó összetevőket dolgoz fel.

Csak felnőttek számára. Forduljon orvoshoz, ha terhes / szoptat, gyógyszereket szed vagy egészségügyi problémája van. Tartsa távol gyermekektől.

Felbontás után hűvös, száraz helyen tárolja.

1 Softgel:

összeg% napi érték

Zanthin Natural Astaxanthin (Haematococcus pluvialis Extract) 4 mg *

* Napi érték nincs meghatározva.