Cink, nagy hatékonyságú, 50 mg, 90 db, Life Extension

Cikkszám: 737870181392
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Life Extension
5.056 Ft
Menny.:db
Cink, nagy hatékonyságú, 50 mg, 90 db, Life Extension
5.056 Ft
Menny.:db

Leírás

Cink, nagy hatékonyságú, 50 mg, 90 db, Life Extension

  • Gluténmentes
  • GMO mentes

A cink támogatja a szervezet természetes immunvédelmét. Kutatások bizonyítják, hogy a cinkhiány széles körben elterjedt, különösen az időseknél. Ez a hiány hozzájárulhat az öregedéssel összefüggő immunfunkció-károsodáshoz.

A tudósok megállapították, hogy a cinkpótlás hatékony módszert kínál az immunrendszer, valamint az egészséges gyulladásos és antioxidáns válaszok támogatására.

Régóta fennálló probléma, hogy a cink felszívódása korlátozott lehet, a növényi forrásokban és szemcsékben lévő bizonyos molekulák pedig tovább gátolhatják az abszorpciót.

Az Life Extension kifejlesztett egy alacsony költségű készítményt, amely az OptiZinc és a cink-citrát jól bevált, fokozott biohasznosulását ötvözi, így egyetlen kapszulában hatékony,  50 milligramm cink adagot kap.

Az immunrendszer támogatásán kívül a cinknek más döntő szerepeis  van. Ez a szuperoxid-diszmutáz, a test egyik legerősebb természetes antioxidánsának alapvető eleme. A cink mintegy 300 enzim aktivitását serkenti, amelyek elősegítik a szervezet biokémiai reakcióit. Ez a kulcsfontosságú ásványi anyag a létfontosságú hormonok szerves alkotóeleme, és támogatja a fehérje és a DNS szintézisét, az inzulintermelést, valamint a pajzsmirigy és a csont anyagcseréjét. A cink támogatja a szív- és érrendszeri és neurológiai egészséget, és segít megőrizni a látást az időseknél.

Az életkorral összefüggő immunhiány részben a csecsemőmirigy csökkenő méretének és működésének tudható be. A bizonyítékok arra utalnak, hogy a cink hozzájárulhat a csecsemőmirigy egészséges működésének fenntartásához idős embereknél.

Az OptiZinc a cink kiváló biológiailag elérhető formája. Könnyebben asszimilálódik, mint a közönséges cink, mert a cink egyik leginkább felszívódó formájából áll - cink-metionátból (metionin). A publikált tanulmányok azt mutatják, hogy magasabb vérszintet eredményez a cink egyéb formáihoz képest.

Javasolt használat:

Használat előtt olvassa el a teljes címkét, és gondosan kövesse az utasításokat.

Vegyen be egy (1) kapszulát naponta, vagy az orvos ajánlása szerint.

Egyéb hozzávalók:

Mikrokristályos cellulóz, növényi cellulóz (kapszula), növényi sztearát, szilícium-dioxid.

Figyelmeztetések:

A kiegészítő cink gátolhatja a réz felszívódását és hozzáférhetőségét. Ha több mint 50 mg kiegészítő cinket szednek naponta több mint négy hétig, 2 mg kiegészítő réz javasolt.

Tartsa távol gyermekektől.

Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Ha táplálék-kiegészítőket használ, kérjük, konzultáljon orvosával, ha valamilyen betegség miatt kezelik Önt, vagy terhes vagy szoptat.

Szorosan lezárva, száraz, hűvös helyen tárolja.

1 vegetáriánus kapszula:

 Tálalásonkénti összeg% napi érték

Cink (OptiZinc cink-cink-monometionin, cink-citrát formájában) 50 mg 455%