Kollagén Plus Formula, haj, bőr és köröm, 120 db, Life Extension

Cikkszám: 737870232216
Elérhetőség: 4 db raktáron
Gyártó: Life Extension
17.922 Ft
Menny.:db
Kollagén Plus Formula, haj, bőr és köröm, 120 db, Life Extension
17.922 Ft
Menny.:db

Leírás

A haj, bőr és köröm kollagén plusz formula bioaktív kollagén peptideket és hatékony tápanyagokat egyesít a haj, a bőr és a köröm átfogó egészségéért. Támogatja a bőr növekedését és helyreállítását, az egészséges köröm növekedési ütemét és az egészséges megújulást, a formula klinikailag validált tápanyagai elősegíti a fiatalos és tartós szépséget.

Támogassa az egészséges hajat, bőrt és körmöket a kollagén és más alapvető tápanyagok hatékony kombinációjával.

A haj, bőr és köröm kollagén plusz előnyei:

Serkenti a haj, a bőr és a körmök egészségét

Klinikailag bizonyítottan elősegíti a kollagén és a keratin egészségét

Támogatja az egészséges tápanyagokat a keratin képződéséhez

Támogatja a bőr simaságát és rugalmasságát

 

Az innovatív táplálék-kiegészítő bioaktív kollagén peptidjei és erős tápanyagai segítenek csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését, elősegítik az egészséges keratin képződést, és fenntartják a fehérjék és egyéb vegyületek egészségéért felelős haj és bőr megújítását.

A bevitt tápanyagok jótékony hatással lehetnek a bőr, a haj és a körmök egészségére és megjelenésére. Ennek a fiatalító formulának a klinikailag vizsgált összetevőit úgy választottuk ki, hogy:

A VERISOL Bioactive Collagen Peptides támogatja a bőr extracelluláris mátrixát. A bioaktív kollagén peptidek stimulálják a kollagén és elasztin képződést és gátolják azok lebomlását, ami elősegíti a bőr simaságát és rugalmasságát. Támogatják a bőr növekedését és helyreállítását, ösztönzik a bőr vastagságát és hidratálását, valamint támogatják a napfénnyel szembeni ellenállóképességet.

Klinikai kutatások kimutatták, hogy a bioaktív kollagén peptidek szedése támogatja a fiatalos bőr rugalmasságát és szerkezetét. Egy klinikai vizsgálatban a Verisol-t szedő nőknek mindössze nyolc hét elteltével átlagosan 20 százalékkal csökkent a szemráncok mennyisége, valamint növekedett a bőr elasztin és kollagén szintje. Egy másik tanulmány megerősítette, hogy a Verisol elősegíti a bőr rugalmasságát, leginkább az 50 év feletti nők körében. A Verisol-ról azt is megállapították, hogy támogatja a körmök egészséges állapotát, mivel fenntartja a köröm növekedési ütemét, és segít elkerülni a körömrepedést és törést a törékeny körmű nőknél.

A Cynatine HNS oldott keratint, cinket, B3-, B5- és B6 -vitamint, rezet és biotint biztosít. Ezek az alapanyagok elősegítik a keratin képződését, ami szükséges az erős hajhoz, bőrhöz és körmökhöz. A Cynatine alkalmazásával végzett klinikai vizsgálatok lenyűgöző 11,5 százalékos csökkenést mutattak a ráncok megjelenésében, és csaknem 50 százalékos változást a haj fényességében és csillogásában.

A biotin elengedhetetlen a fehérjék és zsírsavak anyagcseréjéhez, támogatva az egészséges bőrt, hajat és körmöket.

A szilícium ásványi anyag, amely létfontosságú az egészséges kollagén, valamint az erős és fiatalos haj, bőr és köröm fenntartásához.

Táplálja a gyönyörű hajat és ragyogó bőrt, és támogassa az erős, egészséges körmöket a tartós szépség érdekében!

Gluténmentes

GMO-mentes

 

Javasolt használat:

Használat előtt olvassa el a teljes címkét és kövesse az utasításokat.

Vegyen be négy (4) tablettát naponta, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.

Egyéb hozzávalók:

Mikrokristályos cellulóz, kroszkarmellóz -nátrium, sztearinsav, növényi sztearát, vizes filmbevonat (hidroxi -propil -metil -cellulóz, glicerin, tisztított víz), szilícium -dioxid.

Figyelmeztetések:

Azok a személyek, akik veleszületett réz-anyagcsere hibákkal rendelkeznek (pl. Wilson-kór), kerüljék a termék napi, tartós használatát.

Tartsa távol gyermekektől.

Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Ne vásárolja meg, ha a külső tömítés törött vagy sérült.

Táplálék-kiegészítők használata esetén konzultáljon kezelőorvosával, ha valamilyen betegség miatt kezelés alatt áll, vagy ha terhes vagy szoptat.

Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen tárolandó.

 

4 tabletta:

mennyiség % napi érték

Niacin (niacinamid formájában) 18 mg* 113%

B6 -vitamin (piridoxin -hidroklorid formájában) 2 mg 118%

Biotin 2500 mcg 8333%

Pantoténsav (D-kalcium-pantotenát formájában) 13,68 mg 274%

Kalcium (dikalcium -foszfát formájában) 83 mg 6%

Cink (cink -oxid formájában) 15 mg 136%

Réz (réz -szulfát formájában) 1,65 mg 183%

VERISOL Bioaktív kollagén peptidek 2500 mg **

Cynatine HNS (szolubilizált keratint biztosít) 500 mg **

Szilícium [standardból bambuszkivonat (szár)] 3 mg **

**Napi érték nincs meghatározva.

*NE (niacin -egyenértékű)