SAM-e, dupla dózisú SAMe, 400 mg, 60 db, Doctor s Best

Cikkszám: 753950002524
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Doctor's Best
34.147 Ft
Menny.:db
SAM-e, dupla dózisú SAMe, 400 mg, 60 db, Doctor s Best
34.147 Ft
Menny.:db

Leírás

Segíti a hangulatot és a neurális funkciót

Segíti a izület védelmét és mobilitást

Segít a máj egészségét

Science-Based Nutrition ™

GMO mentes / Gluténmentes / Szójamentes / Vegetáriánus

A Doctor's Best SAM-e segíti a SAM-e szintek feltöltését és az egészséges hangulatot. A SAM-e (S-adenozil-L-metionin) természetesen a szervezet által termelt, és segít az egészséges érzelmek fenntartásában.

Különböző tényezők, mint a táplálkozás és az öregedés, csökkenti a SAM-e mennyiségét  a szervezetben, ami kiegyensúlyozatlansáot és hangulatingadozásokt okoz.

Étrend kiegészítés a SAM-e-vel

A Soloesse® olasz SAM-e-et feldolgozzák, hogy az aktív, tiszta S, S forma legmagasabb elérhető százalékát biztosítsák, amely segít a biokémiai aktivitás közvetítésében az emberi szervezetben.
 

SAM-e és a hangulat és a kognitív funkció

A SAM-e segíti a DNS-enzimatikus hatások elősegítését. Ezek az enzimatikus hatások az egészséges érzelmekért felelős neurotranszmitterek, például a szerotonin és a dopamin egészséges átalakulásához szükségesek. A SAM-e ugyancsak megkönnyíti a glutation használatát, ami javítja a szervezet antioxidáns védelmét és segít megőrizni a kognitív funkcióhoz szükséges acetilkolin szinteket.
 

SAM-e és az izület védelem.

A klinikai vizsgálatokban a SAM-e bizonyítottan hozzájárul az izület védelmében és mobilitás növeléséhez. A proteoglikánok, a kötőszövet alapvető összetevőinek szintézisének elősegítésével.

SAM-e és a májfunkció.

A SAM-e segíti az egészséges glutationszintet, amely egy kritikus antioxidáns, amely védelmet nyújt a szabad gyökök ellen. A SAM-e metil-donorként működik a foszfatidil-kolin és az L-cisztein szintézisében és kialakításában, mindkettő a máj egészségi állapotának fenntartásához.

Science-Based Nutrition ™

A Doctor's Best csak a legjobb minőségű olasz Soloesse® SAM-e-t használja, amely lassú és célzott felszabadulást biztosít a tabletta védőbevonata biztosítja hogy a hatóanyag eljusson a bélrendszerbe ahol fel tud szívódni. A dupla erősségű SAM-e 400 mg hatóanyagú Soloesse SAM-e tablettát tartalmaz. Ez biztosítja, hogy megkapja a leghatékonyabb SAM-e terméket, amely az aktív S, S formában legmagasabb százalékát teszi ki.

Javasolt felnőtt használat: naponta kétszer vegyen be 1 tablettát az étkezések között, vagy egy táplálkozási szakértő, orvos ajánlása szerint. Ne rágja meg a tablettát.

1 tabletta:

Egy adagra jutó mennyiség % napi érték

S-adenozil-metionin (S-adenzil-L-metionin-diszulfát-p-toluolszulfát) 400 mg *

*Napi érték nincs meghatározva.

Egyéb összetevők: Mikrokristályos cellulóz, sztearinsav, vízmentes kalcium-klorid, magnézium-szilikát, magnézium-sztearát, magnézium-hidroxid, viaszmentes pehely, glicerin, szilícium-dioxid, arginin-bázis, nátrium-alginát, kalcium-oxid.
figyelmeztetések
Az antidepresszánsokat alkalmazó egyéneknek meg kell előzniük a gyógyszert felíró orvost, mielőtt használják ezt a terméket. A bipoláris vagy mániás depresszióval diagnosztizált egyéneknek el kell kerülniük a SAMe kiegészítését. Terhesség vagy szoptatás esetén ne alkalmazza. Az emberek kis százalékában gasztrointesztinális kellemetlenséget okozhat.