SAMe, S-adenozil-metionin, 400 mg, 30 db, Life Extension

Cikkszám: 737870217633
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Life Extension
17.883 Ft
Menny.:db
SAMe, S-adenozil-metionin, 400 mg, 30 db, Life Extension
17.883 Ft
Menny.:db

Leírás

SAMe, S-adenozil-metionin, 400 mg, 30 db, Life Extension

Támogatja az ízületeket és az érzelmi jólétet

GMO-mentes

A SAMe fokozza az agysejtek metilációját és megkönnyíti a fiatal DNS enzimatikus tevékenységeket. Ezek az enzimatikus hatások szükségesek a neurotranszmitterek, például a noradrenalin, a dopamin és a szerotonin egészséges átalakulásához, a SAMe hangulatnövelő tulajdonsággal rendelkezik. A SAMe segít fenntartani az acetilkolin szintjét is, amely szükséges a kognitív funkcióhoz.

Méregtelenítő szerepének ellátása érdekében a máj folyamatosan nagyszámú komplex enzimatikus reakciót hajt végre. A SAMe elősegíti az egészséges metilációs enzimatikus folyamatokat, és növeli a kritikus antioxidáns, a glutation májszintjét.

A SAMe mellékhatások nélkül támogathatja az ízületek egészséges mobilitását és működését.

Javasolt használat:

Vegyen egy (1) tablettát naponta kétszer-háromszor, osztott adagokban, lehetőleg éhgyomorra, vagy az orvos ajánlása szerint. Vegye be mellé  B12, B6 vitaminokat és a folsavat.

Egyéb hozzávalók:

Cellulóz, metakrilsav kopolimer, mannit, citromsav, titán-dioxid, sztearinsav, szilícium-dioxid, hidroxi-propil-metil-cellulóz, gliceril-triacetát, nátrium-keményítő-glikolát, kroszkarmellóz-nátrium, sárga okker.

Figyelmeztetések:

A bipoláris rendellenességben diagnosztizált betegek nem alkalmazhatják a SAMe-t.

Tartsa távol gyermekektől.

Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Ha táplálék-kiegészítőket használ, ha valamilyen betegség miatt kezelik Önt, ha terhes vagy ha szoptat kérjük konzultáljon orvosával. Tárolja hűvös, száraz helyen.

 Tálalásonkénti összeg% napi érték

400 mg S-adenozil-metionin **

**Napi érték nincs meghatározva.