New Chapter fermentált vitaminok

A fermentált táplálékkiegészítők hatása és folyamata

A New Chapter készítői elkötelezettek az olyan összetevők használata mellett, amelyekben megbízhat - például a teljes értékű gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények és gombák. Amikor csak lehetséges, fenntartható körülmények között termesztik a táplálékot a test és a lélek számára. A tiszta, teljes értékű tápanyagok és gyógynövények gyógyító intelligenciájával.  

A fermentálás előnyei

Az összes multivitamint bio élelmiszerekkel és hasznos probiotikumokkal fermentálással készítik. Ez az egyedülálló kétlépcsős módszer nagyobb vitalitást biztosít a vitaminok, ásványi anyagok és gyógynövények számára, és könnyen felszívhatóvá, emészthetővé teszi őket. A fermentált multivitaminok elég bél barátak ahhoz, hogy bármikor bevehessék őket - még üres gyomorra is. Fermentátumot tartalmaznak, amely számos jótékony tényezőt szolgáltat, beleértve az immunizáló béta-glükánokat.

Az fermentálási folyamat működése:

1. lépés
A szerves élesztőt (Saccharomyces cerevisiae) összekeverik a természetes növényi szénhidrátokkal.

2. lépés
Célzott tápanyagokat (vitaminokat és ásványi anyagokat) adnak az élesztő oldathoz.

3. lépés
Szerves, GMO-mentes szója és további bio ételeket, például lucernát, sárgarépát és narancshéjat adnak hozzá a folyamatos erjedéshez.

4. lépés
Az élesztő biotranszformálja a vitamint vagy ásványi anyagot azáltal, hogy felszívja a szerkezetét.

5. lépés
Trópusi gyümölcsből származó enzimeket adunk a fermentáció lelassításához.

6. lépés
Hozzáadunk L. acidophilus-t, B. biifint és L. rhamnosus-t, és alacsony hőmérsékleten tartjuk az erjesztési folyamat befejezéséhez.

7. lépés
A fermentált tápanyagokat szakértelemmel keverik össze, hogy olyan egyedi készítményeket hozzanak létre, melyek igazodnak a különféle igényekhez és életciklusokhoz.

A New Chapter készítmények elismerik a hagyományokat, a világ minden tájáról származó ősi gyógynövénytani hagyományok által inspiráltak. A készítmények GMO és a káros vegyszer mentesek.

A New Chapter termékeiben található gyógynövénykeverékek szinergikus hatással működnek, amely azt jelenti, hogy bizonyos vitaminok más vitaminokkal, vagy ásványi anyagokkal kombinálva fokozottabban képesek hasznosulni, mint önmagukban külön.

Tartalomhoz tartozó címkék: Vitamin Gyógynövény Terhesvitamin