New Chapter

A New Chapter egy olyan vállalkozás, amely büszke arra, hogy egy kicsit másképp csinálja a dolgokat. A New Chapter multivitaminjai és étrend-kiegészítői olyan szakértelemmel készültek, hogy a terhesség alatti egészségtől a pihentetőbb éjszakai alvásig támogassák a különféle problémákat.

Sok New Chapter termék a Non-GMO Project által igazolt, kóser tanúsítvánnyal rendelkezik, fenntartható és gluténmentes. A New Chapter egyben Certified B Corporation tanusítvánnyal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy elkötelezettek a nyilvános átláthatóság, a környezetvédelem és a társadalmi teljesítmény legmagasabb szintű normái mellett. A Certified B Corporation tanusítvánnyal rendelkező vállalatok iparági vezető szerepet töltenek be a fenntarthatóbb és befogadóbb globális gazdaság felépítésében.

Mitől más a New Chapter?
Minden New Chapter termék a 10 egyedi összetételi elv szerint készül. Ezek az alapelvek nemcsak termékeik gyártását vezérlik, hanem azt is megszabják, hogy a New Chapter hogyan bánjon az alkalmazottakkal, a kiskereskedőkkel, a beszállítókkal és Önnel. A New Chapter küldetése, hogy egyensúlyt teremtsen az emberek, a bolygó és a profit között, hogy mindenkivel igazságos bánásmódban részesüljenek.

A New Chapter multivitaminok és étrend-kiegészítők GMO-k nélkül készültek, mert hisznek abban, hogy a lehető legközelebb maradnak a természethez. Elsődleges vezérelvük az, hogy „ne ártsunk”, ami azt jelenti, hogy csak biztonságos, innovatív és fenntartható összetevőket és formulákat használnak.

Etikus beszerzés és gyártás
A New Chapter vitaminokban található összes tápanyag- és gyógynövénykeveréket kifejezetten úgy alakították ki, hogy tökéletes harmóniában működjenek együtt. A New Chapter multivitaminjai és étrend-kiegészítői mind magasan tesztelt keverékeket tartalmaznak, amelyek bizonyítottan hatékonyak.
A New Chapter az egyensúlyban is hisz. Természetes, növényi összetevőket ölelnek fel, de gondosan kutatják és szigorú tudományos tesztekkel validálják minden természet által inspirált terméküket. A New Chapter vitaminjait tudósok és különféle területek szakértői segítségével hozták létre, így biztos lehet benne, hogy amit a szervezetébe visz, az biztonságos és hasznos.
A New Chapter készítményeit fermentálással készítik. Ez az egyedülálló kétlépcsős módszer nagyobb vitalitást biztosít a vitaminok, ásványi anyagok és gyógynövények számára, egyúttal könnyen felszívhatóvá, emészthetővé teszi őket.
A New Chapter elkötelezet az olyan összetevők használata mellett, amelyekben megbízhat - például a teljes értékű gyümölcsök, zöldségek, gyógynövények és gombák. A tiszta, teljes értékű tápanyagok és gyógynövények gyógyító erejével.
Rendezés: