Cinnamon Force fahéj, 60 db, New Chapter

Cikkszám: 727783900418
Elérhetőség: 4 db raktáron
Gyártó: New Chapter
26.640 Ft
Menny.:db
Cinnamon Force fahéj, 60 db, New Chapter
26.640 Ft
Menny.:db

Leírás

Mi az Cinnamon Force fahéj kapszula?

A Cinnamon Force fahéj kapszula egy bio étrend-kiegészítő a Sri Lanka-i fahéj kérgéből, csakúgy, mint a fűszer. Kizárólag ellenőrzött, GMO mentes fahéjat használunk, és kapszuláink 100%-ban vegetáriánusak.

Miben segít a Cinnamon Force fahéj kapszula?

Segít fenntartani az egészséges vércukorszintet. A fahéj hozzájárulhat a szervezet szénhidrát egyensúlyának fenntartásához, valamint az egészséges szénhidrát-cukor anyagcseréhez.

Segíthet a szívbetegségek megelőzésében. Baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonságának köszönhetően jótékony hatással lehet a gyulladásos folyamatokra.

A Cinnamon Force fahéj kapszula összetevőink kiválasztása nagyon fontos. A gyógyító természet bölcsességének felhasználása meghatározó feltétel a termékek összetevőinél. A hatékony és kiváló minőségű termékek kizárólag a Föld által kínált legjobb alapanyagokból készülne.

Javasolt használat:
Naponta egy kapszula étellel. Gyermekeknek nem ajánlott.

Összeg 1 kapszula% napi értékre:
Fahéj (Cinnamomum cassia) (kéreg) 70,5 mg hidroetanol-kivonat és 34,5 mg szuperkritikus kivonat 105 mg •
Ceiloni fahéj (Cinnamomum zeylanicum) (kéreg) 23,5 mg hidroetanolos kivonat és 11,5 mg szuperkritikus kivonat 35 mg •
• Napi érték nincs meghatározva
Egyéb összetevők: Extra szűz olívaolaj, hipromellóz (kapszula), szerves sárga méhviasz, kandelilla viasz, maltodextrin és akácmézga.

NSF által hitelesített gluténmentes; 100% vegetáriánus; nincsenek mesterséges aromák vagy színezékek.

Vigyázat: Mint minden étrend-kiegészítő esetében, tanácsot kell kérnie egészségügyi szakemberétől a termék használatáról. Ha szoptat, terhes vagy terhességet tervez, a termék használata előtt konzultálnia kell egészségügyi szakemberrel. Ha mellékhatást vagy allergiás reakciót tapasztal, hagyja abba a felhasználást, és forduljon egészségügyi szakemberhez. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Tartsa távol gyermekektől.