Holistic Nerve Health, idegek egészsége, 30 db, New Chapter

Cikkszám: 727783903662
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: New Chapter
22.199 Ft
Menny.:pcs
Holistic Nerve Health, idegek egészsége, 30 db, New Chapter
22.199 Ft
Menny.:pcs

Leírás

Holistic Nerve Health, idegek egészsége, 30 db, New Chapter

3 az 1-ben idegrendszeri gondoskodás
100% vegán kapszula
Organikus gyógynövényekkel készült
GMO-mentes
NSF tanúsítvánnyal gluténmentes
Kóser
Felszívódásra készült
Minősített B Corporation

Idegek táplálására, idegi kommunikáció javítására és idegszigetelés építésére.

Fermentált B1-, B6- és B12-vitaminok, amelyeket a szervezet is felismer, és süngombát tartalmazó holisztikus idegegészségügyi keverék.

Táplálja az idegműködést

Támogatja az egészséges idegek kommunikációját és működését azáltal, hogy megerősíti az egészséges idegeket, és táplálja a neuronok aktivitását fermentált B1-vitaminnal (tiamin).

Javítja az idegi kommunikációt

Támogatja az egészséges ideg-ideg átvitelt fermentált B6-vitaminnal (Piridoxin), amely tápanyag neurotranszmittereket hoz létre az idegi kommunikációhoz.

Idegszigetelést épít

Fermentált B12-vitaminnal segít fenntartani a mielinhüvelyt, amely körülveszi és védi az idegeket. Az optimalizált B12 adagolása úgy van kialakítva, hogy felszívódjon még akkor is, amikor öregszünk.

A New Chapter finomhangolja az egyes kiváló minőségű vitaminok szintjét, kiválasztják azokat a típusokat, amelyek a legjobban működnek a szervezetben, és probiotikumokkal és teljes értékű élelmiszerekkel fermentálják.

Superfood gyógynövények

A hagyományok által ihletett és a tudományon alapuló fejlett bionövények közé tartozik a kurkuma, a gyömbér és az süngomba.

Javasolt használat:
Felnőttek vegyenek be egy kapszulát naponta.

Egyéb hozzávalók:
Erjesztő táptalajok (bio szójaliszt, bio saccharomyces cerevisiae, tejsavbaktériumok [l. acidophilus, l. rhamnosus, b. bifidum], bromelain [deaktiválva], papain [deaktiválva]), bio rizskivonat, bio gumi akác, bio napraforgóolaj és kapszula (pullulan [aureobasidium pullulans], karragenán, víz és kálium-klorid).

Tartalmaz: Fermentált szója.

Nem tartalmaz mesterséges ízek vagy színezékek.

Figyelmeztetések:
Mint minden étrend-kiegészítő esetében, ennek a terméknek a használatáról tájékoztassa egészségügyi szakemberét, ha egészségügyi problémája van, vagy gyógyszert szed. Ha Ön szoptat, terhes vagy terhességet tervez, konzultáljon egészségügyi szakemberével a termék használata előtt. Hagyja abba a használatát, és forduljon egészségügyi szakemberhez, ha mellékhatást vagy allergiás reakciót tapasztal. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Tartsa távol gyermekektől.


Napi adag: 1 kapszula
  Összeg adagonként, % napi érték
Tiamin (tiamin-hidrokloridként ferment táptalajból) 12 mg 1000%
B6-vitamin (piridoxin-hidrokloridként a fermentációs táptalajból) 17 mg 1000%
B12-vitamin (ciánkobalaminként a fermentléből és metilkobalaminként) 100 mcg 4167%
Holisztikus idegegészségügyi keverék
Bio oroszlánsörény (Hericium erinaceus) (micélium és termőtestek), bio kurkuma kivonat (Curcuma longa) (rizóma), bio gyömbér kivonat (Zingiber officinale) (rizóma) 36 mg *
*A napi érték (DV) nincs meghatározva.