Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PharmaGABA, stressz ellen, 250mg, 60 db, Thorne

Ár:
27.499 Ft
Cikkszám: 693749662013
Elérhetőség: Utolsó 2 pcs raktáron
Gyártó: Thorne
Menny.:pcs

Leírás

PharmaGABA, stressz ellen, 250mg, 60 db, Thorne

A gamma-amino-vajsav (GABA) egy fő nyugtató hatású agyi vegyi anyag vagy neurotranszmitter. Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a GABA természetes formája, amely a Thorne's PharmaGABA-ban található, csökkentheti az agy stresszel kapcsolatos béta-hullámait, és fokozhatja az alfa-hullámok termelését, a fizikai ellazulás mély érzetét keltve, miközben fenntartja a mentális fókuszt. Más tanulmányok csökkent pupillaátmérőt, pulzusszámot és a stressz két természetes biomarkerét – a nyálkortizolt és a kromogranin A-t – az ellazulás jelei mutatják.
Ezen kívül a tanulmányok azt is jelezték, hogy javíthatja az alvást. A természetes PharmaGABA és a szintetikus GABA közötti közvetlen, kettős vak kísérletben a szintetikus GABA nem mutatta ki ezeket a pozitív hatásokat. A PharmaGABA-250 kapszulánként 250 mg természetes GABA-t kínál, míg a PharmaGABA- A 100 kapszulánként 100 mg-ot kínál. Mindkettő készítményt biztonságosan lehet alkalmazni anélkül, hogy hozzászoknánk. 

A tápanyag-kiegészítés izomtömegre gyakorolt hatását vizsgáló közelmúltbeli tanulmányban 21, átlagosan 39 éves férfinak, akik nem sportoltak rendszeresen, 10 gramm tejsavófehérjét vagy 10 gramm tejsavófehérjét és 100 mg PharmaGABA-t adtak naponta 12 héten keresztül. Mindkét csoport hetente kétszer 60 perces erősítő edzésen vett részt, amely lábnyomásból, lábnyújtásból, lábgörbítésből, mellkasprésből és lehúzásból állt. A teljes test sovány izomtömege szignifikánsan nőtt a tejsavófehérje plusz PharmaGABA csoportban a csak tejsavót tartalmazó csoporthoz képest.

A Thorne's PharmaGABA csomagban található természetes GABA-t fermentációs eljárással állítják elő, amely Lactobacillus hilgardii baktériumot használ, ugyanazt a baktériumot, amelyet a káposzta fermentálására használnak a hagyományos koreai étel, a kimchi elkészítésénél.

Termék információ
Napi adag: 1 kapszula

Mennyiség adagonként
Gamma-aminovajsav (GABA)† 250 mg

Egyéb hozzávalók:
Mikrokristályos cellulóz, hipromellóz (cellulózból származó) kapszula, magnézium-citrát, kalcium-laurát

Gluténmentes

Felhasználási javaslat: Vegyen be 1 kapszulát naponta 1-3 alkalommal, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.


Figyelmeztetés: Ha terhes, szoptat vagy teherbe akar esni, ne használja ezt a terméket.