PharmaGABA, stressz ellen, 100 mg, 60 db, Thorne

Cikkszám: 693749652014
Elérhetőség: Utolsó 2 pcs raktáron
Gyártó: Thorne
13.599 Ft
Menny.:pcs
PharmaGABA, stressz ellen, 100 mg, 60 db, Thorne
13.599 Ft
Menny.:pcs

Leírás

PharmaGABA, stressz ellen, 100 mg, 60 db, Thorne

A PharmaGABA a gátló neurotranszmitter, a GABA természetes forrását tartalmazza. A GABA támogatja a pihentető alvást, segít „fékként” működni a stresszben, és segít a koncentrált lelkiállapot megteremtésében.

A gamma-amino-vajsav (GABA) egy fő nyugtató hatású agyi vegyi anyag vagy neurotranszmitter. Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a GABA természetes formája, amely a Thorne's PharmaGABA-ban található, segíthet csökkenteni az agy stresszel kapcsolatos béta-hullámait, és elősegíti az alfa-hullámok termelését, ezáltal fizikai ellazulás érzetét keltve, miközben fenntartja a mentális fókuszt. Más tanulmányok csökkent pupillaátmérőt, pulzusszámot és a stressz két természetes biomarkerét – a nyálkortizolt és a kromogranin A-t – a relaxáció jelei mutatják. Ezenkívül a vizsgálatok azt is jelzik A GABA támogatja az alvást.

A természetes PharmaGABA és a szintetikus GABA közötti közvetlen, kettős vak kísérletben a szintetikus GABA nem mutatta ki ezeket a támogató hatásokat. A PharmaGABA-250 kapszulánként 250 mg természetes GABA-t, míg a PharmaGABA-100 100 mg-ot kínál kapszulánként. Mindkettő készítményt biztonságosan lehet alkalmazni anélkül, hogy hozzászoknánk. 

• Alvás*
• Sportteljesítmény
• Stressz

Termék információ
Napi adag: 1 kapszula

Mennyiség adagonként
Gamma-aminovajsav (GABA)† 100 mg

Egyéb hozzávalók:
Mikrokristályos cellulóz, hipromellóz (cellulózból származó) kapszula, magnézium-citrát, kalcium-laurát

Gluténmentes

Javasolt használat:
Vegyen be 1 kapszulát naponta 1-3 alkalommal, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.

Figyelmeztetések
Ha terhes, szoptat vagy teherbe akar esni, ne használja ezt a terméket.