Niacin, Prolonged Release, 250 mg, 110 db, 21st Century

Cikkszám: 740985228494
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: 21st Century
2.457 Ft
Menny.:db
Niacin, Prolonged Release, 250 mg, 110 db, 21st Century
2.457 Ft
Menny.:db

Leírás

A niacin (B3-vitamin) támogatja a szív- és érrendszeri funkciókat. Szükséges a normál zsíranyagcseréhez és a szénhidrátokból történő energiafelszabadításhoz is.

A niacin (B-3-vitamin) szerepet játszik az energia-anyagcserében. Az elnyújtott hatóanyagleadású vitaminok lassan, hosszabb időn keresztül juttatják a tápanyagokat a szervezetbe.

Energia és keringési támogatás
Gluténmentes
Garantált minőség, laboratóriumi tesztelés

Javasolt használat:
Vitamin-kiegészítésként a felnőttek naponta egy (1) tablettát vegyenek be étkezés közben vagy az egészségügyi szolgáltató utasítása szerint. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Az egyéni eredmények eltérőek lehetnek.

Egyéb hozzávalók:
Hidroxipropil-metil-cellulóz, cellulóz, sztearinsav, maltodextrin. <2% tartalmaz: magnézium-sztearát, peg, poliszorbát, polivinil-alkohol, szilícium-dioxid, talkum.

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sót, élesztőt, tartósítószert, mesterséges aromát vagy színezéket.

Figyelmeztetések:
Használat előtt konzultáljon egészségügyi szolgáltatóval, ha terhes, szoptat, gyógyszert szed, egészségügyi problémája van vagy orvosi beavatkozást tervez. Hagyja abba a használatát és forduljon orvoshoz, ha mellékhatások lépnek fel.

Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha úgy tűnik, hogy a terméket meghamisították, vagy a plomba sérült. Szobahőmérsékleten tárolandó.

1 tabletta:
 Adagolásonkénti mennyiség % Napi érték
Niacin 250 mg 1563%
Kalcium (kalcium-karbonát formájában) 125 mg 10%