Perfect Haj, bőr és köröm, 60 db, New Chapter

Cikkszám: 727783901170
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: New Chapter
34.770 Ft
Menny.:db
Perfect Haj, bőr és köröm, 60 db, New Chapter
34.770 Ft
Menny.:db

Leírás

New Chapter Perfect Haj, bőr és köröm, 60 db

A New Chapter Perfect Haj, bőr és köröm egészséges hajat és erős körmöket eredményez fermentált biotinnal. Továbbítja az Astaxanthint, mely egy ritka egészséges növényi tápanyag, amely klinikailag bizonyítottan fenntartja fiatalos megjelenését.


A New Chapter Perfect Haj, bőr és köröm ötvözi a probiotikusan erjesztett gyógynövényeket és az Astaxanthint, egy ritka növényi tápanyagot a Himalája hegységéből származó vízzel termesztett organikus algákból. Mélyen táplálja a hajat és a körmöket azáltal, hogy támogatja a természetes keratintermelést a fermentált biotin 100% -os napi értékével.


A Perfect Haj, bőr és köröm készítményben található Astaxanthin aktiválja az energiát a sejtek szintjén, újjáéleszti a bőrt belülről és megvédi a sejteket a károsodásoktól. Az erjesztett Biotin a keratint építi, az erős körmökhöz és az egészséges hajhoz szükséges tartós fehérjét. Fiatalos megjelenést eremébnyez.

Javasolt használat:


Naponta egy kapszula étellel. Nem ajánlott gyermekek számára.

Összeg 1 kapszula% napi értékre:
Biotin (erjesztő táptalajból) 300 mcg 1000%
Szerves Haematococcus pluvialis algák
Asztaxantin 4 mg 120 mg •
Organikus Reishi (Ganoderma lucidum, Ling zhi)
(micélium és termőtestek) 100 mg •
Stressz és energiatartó keverék (erjesztő tápközegből)
Organikus Schizandra (bogyó), Organic Maca (gyökér), Organic Kamilla (virág) 56,2 mg •
Emésztéstámogató keverék (erjesztő tápközegből)
Organikus aloe (levél), organikus borsmenta (levél), szerves koriander (mag), szerves kardamom (gyümölcs), organikus articsóka (levél) 37,5 mg •
• Napi érték nincs meghatározva

Egyéb összetevők: Ferment táptalaj (szerves szójaliszt, szerves Saccharomyces cerevisiae, szerves narancshéj por, tejsavbaktériumok [Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum és Lactobacillus rhamnosus], papain [deaktiválva] és bromelain [deaktiválva]), kapszula (pullulan ]) és szilícium-dioxid.

Tartalmaz: Erjesztett szója.

NSF által hitelesített gluténmentes; 100% vegán; nincsenek mesterséges aromák vagy színezékek.

Az International Certification Services, Inc. Medina, ND, USA tanúsított szerves

Vigyázat: Mint minden étrend-kiegészítő esetében,kérjen tanácsot egészségügyi szakembertől a termék használatáról. Ha szoptat, terhes vagy terhességet fontolgat, a termék használata előtt konzultáljon egészségügyi szakemberrel. Ha mellékhatást vagy allergiás reakciót tapasztal, hagyja abba a felhasználást, és forduljon egészségügyi szakemberéhez. Tartsa távol gyermekektől.

Kapcsolódó termékek