Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Májvédő, Liver Efficiency Formula, 30 db, Life Extension

Ár:
10.130 Ft
Cikkszám: 737870160830
Elérhetőség: 7 db raktáron
Gyártó: Life Extension
Menny.:db

Leírás

A máj egy nagy mirigyes szerv, amelynek feladatai közé tartozik a vörösvérsejtek lebomlása, a plazmafehérje szintézis, a hormontermelés, az epe szekréciója és a cukrok glikogénné történő átalakítása, amelyet tárol. A máj felelős továbbá számos vitamin és tápanyag feldolgozásáért a szervezet által hasznosítható formába, valamint a különféle anyagok méregtelenítéséért. A modern élet magában foglalja a mérgező anyagok testünkre ható napi kitettségét, ami nagy terhet ró a májra. Ezért az egészséges máj kritikus fontosságú a jólét szempontjából. Bizonyos életmódbeli kockázatok és egészségi állapotok még fontosabbá teszik a máj működésének legjobb fenntartását

Mája folyamatosan szabadgyököknek van kitéve, és különösen érzékeny a mitokondriális bomlásra. A májban a csökkent sejtenergia-kibocsátás hátrányosan befolyásolja a lakosság növekvő százalékát. A legfrissebb becslések szerint az amerikaiak egyharmada célzott támogatást igényel az egészséges májműködés érdekében.

A májhatékonysági képlet két korszerű molekuláris energizátort tartalmaz, amelyekről kimutatták, hogy sejtek szintjén elősegítik az egészséges májműködést. Az első a Schisandra chinensis, egy Ázsiában őshonos adaptogén szőlő, fél évszázados kutatás és csaknem 400 publikált tanulmány igazolja rendszerszintű előnyeit. A kutatók felfedezték, hogy a Schisandra gyümölcs lignánjai kifejezetten támogatják a glutation egészséges szintjét - a sejt saját antioxidáns védelmi rendszerét. A preklinikai vizsgálatok szerint Schisandra bioaktív vegyületei könnyen felszívódnak a bél minden szegmensében. Állatkísérletek során kimutatták, hogy a Schisandra drámai módon javítja a glutation állapotát a kimerült májsejtekben.

A májhatékonysági képlet tartalmazza az Extramelt, egy GMO-mentes muszmelonból (Cucumis melo) nyert gyümölcskoncentrátumot, amely az antioxidáns szuperoxid-diszmutáz vagy SOD természetes forrása - az emberi test egyik legerősebb szabadgyökös semlegesítője. Az Extramel hatékonyságát és biztonságosságát publikált klinikai kutatások támasztják alá. Egy placebo-kontrollos vizsgálatban egy 70-55 év közötti önkéntesből álló csoport, amely napi 10 mg Extramelt szedett, szignifikánsan magasabb energiaszintet, jobb fizikai teljesítőképességet és jobb hangulatot ért el mindössze négy hét elteltével.

Gluténmentes

Támogatja az antioxidánsok optimális szintjét a máj anyagcseréjében

GMO-mentes

Javasolt használat:

Használat előtt olvassa el a teljes címkét, és gondosan kövesse az utasításokat.

Naponta vegyen be egy (1) kapszulát étellel vagy anélkül, vagy az orvos ajánlása szerint.

Egyéb hozzávalók:

Béta-ciklodextrin, növényi cellulóz (kapszula), mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid, sztearinsav.

Figyelmeztetések:

Tartsa távol gyermekektől.

Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Ha táplálék-kiegészítőket használ, kérjük, konzultáljon orvosával, ha valamilyen betegség miatt kezelik Önt, vagy terhes vagy szoptat.

Tárolja szorosan, hűvös, száraz helyen.

1 vegetáriánus kapszula:

összeg% napi érték

Schisandra kivonat (gyümölcs) [standard: 9 mg összes schisandrin 250 mg **

Extramel® sárgadinnye pép koncentrátum (gyümölcs) (140 NE SOD-tartalommal) 10 mg **

**Napi érték nincs meghatározva

Kapcsolódó termékek