Kudzu gyökér, 1,226 mg, 50 db, Nature s Way

Cikkszám: 033674145500
Elérhetőség: 4 db raktáron
Gyártó: Nature's Way
6.977 Ft
Menny.:db
Kudzu gyökér, 1,226 mg, 50 db, Nature s Way
6.977 Ft
Menny.:db

Leírás

A Nature's Way hisz abban a minőségben, amelyben megbízhat, a növényeket a legjobb helyről szerzik be. Három különböző szintű tudományos vizsgálati módszert alkalmaznak annak biztosítására, hogy az összetevők megfeleljenek a legkiválóbb színvonalnak. Keresse meg a TRU-ID  logót, hogy megtalálja azokat a termékeket, amelyek hitelességét független, harmadik féltől származó teszteléssel hitelesítették.

Hagyományos kínai gyógynövény

Hitelesített hiteles TRU-ID

GMO-mentes

Adagonként 1,226 mg

Vegán

A kudzu gyökere hagyományosan Kínában és Japánban használt gyógynövény, és a modern tudomány is felfedezte néhány érdekes tulajdonságát. A kudzu étrend-kiegészítőknek tulajdonított potenciális előnyök közé tartozhatnak:

Alkohol fogyasztás csökkentése: Néhány kutatás szerint a kudzu kivonat segíthet csökkenteni az alkohol iránti vágyat, és enyhítheti az alkoholfogyasztással kapcsolatos negatív hatásokat. Egyes vizsgálatok azt mutatták, hogy az emberek kevesebb alkoholt fogyasztottak, miután kudzu-kivonatot kaptak.

Hőhullámok enyhítése menopauzában: Néhány tanulmány szerint a kudzu kivonat enyhítheti a menopauza alatt jelentkező hőhullámokat és más tüneteket.

Szív- és érrendszeri egészség: A kudzuban található antioxidánsok és fitokemikáliák előnyös hatással lehetnek a szív- és érrendszerre, segítve a vérnyomás és a koleszterinszint szabályozását.

Javasolt használat:

2 kapszulát vegyen be naponta háromszor, lehetőleg étkezés közben.

Egyéb hozzávalók:

Növényi eredetű kapszula (hipromellóz), magnézium-sztearát.

Gluténmentes. Nem tartalmazza az alábbiakat: cukor, só, élesztő, búza, szója, tejtermékek vagy mesterséges színezékek, aromák vagy tartósítószerek.

Figyelmeztetések:

Ha terhes, szoptat vagy bármilyen gyógyszert szed, használat előtt forduljon egészségügyi szakemberhez.

Tartsa távol gyermekektől. Ne használja, ha a tömítés megszakadt vagy hiányzik.

2 kapszula:

összeg% napi érték

Saját keverék, Kudzu (gyökér), Kudzu kivonat (gyökér) 1,226 g **

** A napi érték (DV) nincs meghatározva.