Magnézium és Ashwagandha, 60 db, New Chapter

Cikkszám: 727783902436
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: New Chapter
18.260 Ft
Menny.:db
Magnézium és Ashwagandha, 60 db, New Chapter
18.260 Ft
Menny.:db

Leírás

Az optimális felszívódás biztosítása érdekében a mindennapok egészségére szakszerűen kidolgozott magnézium-biszglicinát.

A magnézium nélkülözhetetlen az izmok és a csontok egészsége, a szív- és érrendszeri és az idegátvitel támogatásában. Elősegíti a nyugalmat és a kikapcsolódást az Ashwagandha növényi adaptogén támogatásával. A teljes spektrumú, tengeri eredetű magnézium létfontosságú nyomelemeket tartalmaz.

2,5-szer jobb felszívódás

GMO-mentes

NSF tanúsított gluténmentes

Kóser

100% vegán

Nem tartalmaz mesterséges aromákat vagy színezéket

Javasolt használat:

Naponta 1 tablettát vegyen be.

Egyéb hozzávalók:

Szerves gumiarábikum, magnézium-sztearát, szerves barna rizs, szilícium-dioxid és szerves bevonat (szerves maltodextrin, szerves napraforgó lecitin, szerves pálmaolaj és szerves guargumi).

Figyelmeztetések:

Mint minden étrend-kiegészítő esetében, kérjen tanácsot egészségügyi szakemberétől a termék használatáról, ha egészségi problémája van, vagy gyógyszert szed. Ha szoptat, terhes vagy terhességet tervez, konzultáljon orvosával a termék használata előtt. Ha mellékhatást vagy allergiás reakciót tapasztal, hagyja abba a felhasználást, és forduljon orvosához. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Tartsa távol gyermekektől.

1 tabletta:

összeg% napi érték

Magnézium (175 mg tengervízből és 150 mg TRAACS magnézium-biszglicinát-kelátként, magnézium-biszglicinát-kelátból és magnézium-oxidból pufferolva) 325 mg 77%

SENSORIL Organikus Ashwagandha (Withania somnifera) (gyökér- és légi részek) vizes kivonat 25 mg *

* A napi érték (DV) nincs meghatározva