Iron Bisglycinate NSF, vas-biszglicinát, 25 mg, 60 db, Thorne

Cikkszám: 693749003458
Elérhetőség: Utolsó 2 pcs raktáron
Gyártó: Thorne
5.399 Ft
Menny.:pcs
Iron Bisglycinate NSF, vas-biszglicinát, 25 mg, 60 db, Thorne
5.399 Ft
Menny.:pcs

Leírás

Iron Bisglycinate NSF, vas-biszglicinát, 25 mg, 60 db, Thorne

A vas-biszglicinát optimális módot biztosít a vörösvértestek képződéséhez nélkülözhetetlen vas pótlására. A vas pótlása segít leküzdeni a fáradtságot és a vashiány egyéb tüneteit sportolóknál és másoknál. Az Egyesült Államok Betegségellenőrzési Központja megállapította, hogy a vashiány a legnagyobb a kisgyermekek (az 1-2 évesek 7%-a), valamint a menstruáló serdülők és felnőtt nők körében (a 12-49 évesek 9-16%-a, függetlenül attól, hogy sportolók vagy nem).

A hagyományos vaspótlás, beleértve az olyan formákat, mint a vas-szulfát, gasztrointesztinális mellékhatásokat okozhat – például hányingert, hányást, székrekedést, hasmenést és sötét színű székletet –, mivel ezek a hagyományos vasformák rosszul szívódnak fel. A Thorne Iron Bisgilcinate kapszulánként 25 mg elemi vasat tartalmaz, amelyet glicinnel reagáltattak az optimális felszívódás érdekében a gyomor-bél traktusban, így segítve csökkenteni a tipikus gyomor-bélrendszeri mellékhatásokat. 
 
Néhány hatás, amelyeket a vas-biszglicinát használata hozhat:

Vashiány kezelése: A vas-biszglicinát hatékonyan segíthet a vashiány kezelésében, mivel a glicinnek köszönhetően a vas jobban felszívódik a szervezetben.

Energia szint növelése: A vas részt vesz az oxigén szállításában a véráramon keresztül, így az optimális oxigénellátás hozzájárulhat az energia szint javításához.

Imunrendszer erősítése: A vas szükséges az immunrendszer megfelelő működéséhez, és a vas-biszglicinát használata hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez.

Fáradtság és kimerültség enyhítése: A vas-biszglicinát használata javíthatja a szervezetben található vas szintjét, amely hozzájárulhat a fáradtság és kimerültség enyhítéséhez.

Gyulladások csökkentése: A vas-biszglicinát antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segíthetnek a gyulladásos folyamatok csökkentésében és az egészséges szövetek védelmében.


Termék információ
Adagolás mérete: 1 kapszula

Adagolásonkénti mennyiség % Napi érték
Vas (mint Ferrochel® vas-biszglicinát kelát)† 25 mg 139%

Egyéb hozzávalók:
Hipromellóz (cellulózból származó) kapszula, mikrokristályos cellulóz, leucin, szilícium-dioxid

Gluténmentes
NSF tanúsítvánnyal rendelkezik

Felhasználási javaslat: Fogyasszon 1 kapszulát naponta, vagy a kezelőorvosa ajánlása szerint.

Gluténmentes

Figyelmeztetés: A vastartalmú termékek véletlen túladagolása a hat éven aluli gyermekek halálos mérgezésének vezető oka. Tartsa ezt a terméket gyermekektől elzárva. Véletlen túladagolás esetén azonnal hívjon orvost vagy mérgezési központot.
Ha terhes, a termék használata előtt konzultáljon egészségügyi szakemberével.
Hamisítás nyilvánvaló: Csak akkor használja, ha a palack le van zárva. Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen tárolandó.