Barion Pixel
Menü

Garden of Life

A Garden of Life egyetlen célja, hogy fogyasztóikat felruházza a rendkívüli egészség eléréséhez szükséges eszközökkel. Ugyanakkor gondoskodni kell arról, hogy tiszta, nyomon követhető, klinikailag vizsgált összetevőket kínálják a lehető legfenntarthatóbb módon.

A Garden of Life hisz a teljes élelmiszer-összetevőkben, a nyomon követhetőségben, a harmadik féltől származó tanúsítványokban és az elszámoltathatóságban. A termékek nem tartalmaznak szintetikus összetevőket, mesterséges aromákat vagy színezékeket, kötőanyagokat vagy töltőanyagokat.

A nyomon követhetőség kulcsfontosságú ahhoz, hogy a Garden of Life termékei olyan különlegesek legyenek. A termékcsalád minden egyes terméke USDA Organic minősítésű és GMO-mentes, olyan gyümölcsöket és zöldségeket használnak fel, amelyeket káros vegyszerek nélkül termesztenek.
Harmadik féltől származó tanúsítványokat használnak annak bizonyítására, hogy tiszta összetevőket alkalmaznak. Minősített vegán, gluténmentes, MSC-tanúsítvánnyal és Green-e Energy tanúsítvánnyal rendelkezik. Kóser, pareve.
Rendezés:
Nézet: