Digest Spectrum, enzimkeverék, 90 db, Enzymedica

Cikkszám: 670480291719
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Enzymedica
19.529 Ft
Menny.:pcs
Digest Spectrum, enzimkeverék, 90 db, Enzymedica
19.529 Ft
Menny.:pcs

Leírás

Digest Spectrum, enzimkeverék, 90 db, Enzymedica

Az ételintolerancia miatt nem kell minden falatnál aggódnia.

Az Enzymedica egyedülálló enzimkeveréke lebontja a problémás ételeket, hogy megkönnyítse az étkezést azok számára, akik minden nagyobb ételintoleranciában szenvednek. A Thera-blend technológiának köszönhetően a Digest Spectrum enzimei az egész emésztőrendszerben aktívak, maximalizálva az egészségre gyakorolt jótékony hatást. Érezze a szabadságot, amit a megfelelő emésztés adhat!

Előnyök:

• Enzimek minden nagyobb ételintolerancia kezelésére
• Lebontja a glutént, fenolt, laktózt és kazeint
• Felgyorsítja az emésztést
• Fokozza az energiát
• Csökkenti az alkalmankénti gázképződést, puffadást és emésztési zavarokat

Mi okozza az ételintoleranciát?

Míg az, amit eszünk, az ételintolerancia kellemetlen tüneteit okozhatja, a kiváltó ok az enzimhiány lehet. A glutén, a kazein, a laktóz és a fenolok specifikus enzimekkel rendelkeznek, amelyek lebontják őket, és ha nem termelünk vagy nem jutunk belőlük eleget étrendünkkel, a bélrendszerünknek nehézségei lehetnek ezekkel az ételekkel.

Hogyan segíthetnek az enzimek?

Egy emésztőenzim-kiegészítő segíthet pótolni a hiányt. A Digest Spectrum™ a nagy hatású enzimek egyedülálló kombinációját tartalmazza, amely speciális emésztési támogatást nyújt azoknak az egyéneknek, akik glutént, tejterméket, kazeint és fenolokat tartalmazó ételekkel szemben intoleranciát tapasztalnak.

Segíthetnek az emésztőenzimek, ha gluténérzékeny vagy ételallergiás vagyok?

Sajnos az emésztőenzimek nem megfelelőek ezeknek az egyéneknek. Az ételallergia immunreakció, míg az ételintolerancia enzimhiány. Az olyan étrend-kiegészítők, mint a Digest Spectrum, azok számára a leghatékonyabbak, akiknek ismert ételintolerancia-reakciói vannak, vagy akik támogatják a keresztszennyeződést az étkezés során.

Miben különbözik a Digest Spectrum™ enzimek a többitől?

Nem minden enzim-kiegészítő egyenlő, és a Digest Spectrum rendelkezik a legerősebb formulával a piacon. Erőteljes enzimeket tartalmaz, mint amiláz, lipáz, celluláz és proteáz. Ezek az enzimek lebontják az olyan összetett élelmiszereket, mint a szénhidrátok, zsírok, rostok és fehérjék.

Az Enzymedica szabadalmaztatott Thera-blend™ technológiája azt jelenti, hogy a Digest Spectrumban található enzimek az emésztőrendszerben található teljes pH-spektrumon működnek. Ha más márkák enzimképlete alulmarad, szinte minden savas vagy lúgos környezetben, a Digest Spectrum hatékony lesz.

Termék információ
Napi adag: 2 db kapszula

Mennyiség adagonként
DPP-IV DPPU 1400
Amiláz Thera-Blend™ 14000 DU
Xylanase XU 20000
Protease Thera-Blend™ HUT 98000
Alfa-galaktozidáz 600 GaIU
Glükoamiláz AGU 40
Laktáz ALU 2000
Lipáz Thera-Blend™ FCCFIP 916
Maltase DP 200
Cellulase Thera-Blend™ CU 400
Invertase SU 150
Pektináz (fitázzal) Endo-PGU 50
Hemicelluláz HCU 50

Egyéb hozzávalók:
100% vegetáriánus kapszula (cellulóz, víz)

Búzamentes
Tej/tejmentes
Gluténmentes
Kóser
Szójamentes
Élesztőmentes
Tartósítószer mentes
Sómentes
Vegán
Kukoricamentes
Mesterséges színek/ízek mentes
Tojásmentes
GMO-mentes
Fadiómentes
Mogyorómentes
Kazein mentes

Javasolt használat:
Felhasználási javaslat: 1-2 kapszula étkezésenként. Igény szerint több is bevehető. A kapszulákat fel lehet nyitni, és a tartalmat étellel vagy gyümölcslével keverni lehet.

Figyelmeztetések:
Nem tartalmaz tojást, tejterméket, tartósítószert, sót, szacharózt, szóját, búzát, élesztőt, diót, kukoricát, glutént, kazeint, burgonyát, rizst, mesterséges színezéket vagy aromát. GMO-mentes. Vegán és kóser. Nincs hozzáadva töltőanyag.

Kérjük, tartsa gyermekektől elzárva. Ne használja, ha a biztonsági plomba törött vagy hiányzik. Az Enzymedica nem használ biotechnológiával előállított összetevőket.
Száraz helyen zárva tartandó, kerülje a túlmelegedést.