Barion Pixel
Menü

Digest Gold ATPro-val, fejlett enzim formula, az emésztés támogatására 90 db, Enzymedica

Ár:
21.599 Ft
Cikkszám: 670480202104
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Enzymedica
Menny.:pcs

Leírás

Digest Gold ATPro-val, fejlett enzim formula, az emésztés támogatására 90 db, Enzymedica

Végre ehet anélkül, hogy aggódnia kellene az emésztési problémák miatt!

A Digest Goldban, Amerikában az első számú enzimformulában található enzimek lebontják a tipikus bőséges étkezés minden részét, például a zsírt, a rostokat, a fehérjéket és a szénhidrátokat. Minden kapszula felszabadítja a tápanyagokat, hogy feltöltse a napját, és enyhíti az alkalmankénti gázokat és puffadást, az emésztési zavarokat.

A Thera-blend segítségével a Digest Gold enzimjei az egész emésztőrendszerben aktívak, maximalizálva az egészségre gyakorolt jótékony hatást. Az ATPro olyan alapvető összetevőket tartalmaz, amelyek felerősítik a sejterőművet, és minden étkezésnél több energiát adnak.

Előnyök:

• Lebontja a zsírt, rostot, fehérjét és szénhidrátot
• Felgyorsítja az emésztést
• Fokozza az energiát
• Csökkenti az alkalmankénti gázképződést, puffadást és emésztési zavarokat

Mik azok az enzimek és hogyan működnek?

Az enzimek segítik az emésztést. Természetben előforduló fehérjék, amelyek felgyorsítják a reakciókat. Az enzimek apró ollóként működnek, és az elfogyasztott ételt kisebb részekre vágják. Ez segíti szervezetünket könnyebben és teljesebben felszívni a tápanyagokat.

Elegendő enzim hiányában szervezetünk nehezen tudja lebontani a problémás ételeket, ami időnként gázokhoz, puffadáshoz, emésztési zavarokhoz és szabálytalanságokhoz vezethet. A teljesen természetes enzim-kiegészítéssel a szervezet extra lökést kap az emésztési folyamathoz, segít maximalizálni az energiát, és hozzájárul az egész szervezet egészségéhez.

Ha a szervezetem és a táplálékom már enzimeket termel, miért van szükségem kiegészítőkre?

Az enzimhiány nem csak az étrendből és az életmódból fakadhat, hanem testünk természetesen kevesebb enzimet termel az életkor előrehaladtával. Nehéz lehet pusztán diétával megszerezni azt, amire szükségünk van, mert a főzési folyamat tönkreteszi az élelmiszerben lévő enzimeket. Enzim-kiegészítő szedése segíthet pótolni a hiányt.

Miben különböznek a Digest Gold enzimek a többitől?

Nem minden enzim-kiegészítő egyenlő, és a Digest Gold a legerősebb formulával rendelkezik a piacon. Erőteljes enzimeket tartalmaz, mint amiláz, lipáz, celluláz és proteáz. Ezek az enzimek lebontják az olyan összetett élelmiszereket, mint a szénhidrátok, zsírok, rostok és fehérjék.

Az Enzymedica szabadalmaztatott Thera-blend technológiája azt jelenti, hogy a Digest Goldban található enzimek az emésztőrendszerben található teljes pH-spektrumon működnek. Ha más márkák enzim formulái szinte minden savas vagy lúgos környezetben elmaradnak, a Digest Gold hatásos lesz.

Mi az ATPro?

Az ATPro és a Digest Gold összekeverése növeli az energiát azáltal, hogy megadja a szervezet sejtjeinek azt, amire a tápanyag felszívódásához szükségük van. Az ATP, amely minden sejtben megtalálható, lehetővé teszi, hogy a tápanyagok átjussanak a sejtfalon, így az összes folyamat, amely életben és jólétben tart minket előfordul. Azonban az öregedés, a testmozgás hiánya vagy a főtt és feldolgozott ételek fogyasztása miatt szervezetünknek több ATP-re lehet szüksége, mint amennyit természetesen elő tud állítani.

Az emésztési folyamat teljes körének elősegítése érdekében az ATPro a Digest Gold-ban az ATP, a magnézium-citrát, a fitáz és a CoQ10 különleges keveréke. Az ATP nemcsak a tápanyagok felszívódását segíti elő, hanem az enzimek feltöltője is, segítve a szervezetet az élelmiszerek még jobb lebontásában. 

Termék információ
Adagolás mérete: 1 növényi kapszula
Mennyiség adagonként
Amiláz Thera-Blend™ 23000 DU
Protease Thera-Blend™ HUT 80000
Glükoamiláz AGU 50
ATPro™ 25 mg – 300 millió LCU
ATP
Magnézium-citrát
Fitáz
CoQ10
Alfa-galaktozidáz 450 GaIU
Cellulase Thera-Blend™ CU 3000
Lipáz Thera-Blend™ FCCFIP 4000
Laktáz ALU 900
Béta-glükanáz BGU 25
Maltase DP 200
Xylanase XU 550
Invertase SU 240
Pektináz (fitázzal) Endo-PGU 45
Hemicelluláz HCU 30

Egyéb hozzávalók:
100% vegetáriánus kapszula (cellulóz, víz)
Diétás megfontolások
Búzamentes
Tej/tejmentes
Gluténmentes
Kóser
Szójamentes
Élesztőmentes
Tartósítószer mentes
Sómentes
Vegán
Kukoricamentes
Mesterséges színek/ízek mentes
Tojásmentes
GMO-mentes
Diómentes
Mogyorómentes
,
Javasolt használat:
1 kapszula étkezésenként. Igény szerint több is bevehető.

Figyelmeztetések:
Nem tartalmaz tojást, tejterméket, tartósítószert, sót, szacharózt, szóját, búzát, élesztőt, diót, kukoricát, glutént, kazeint, burgonyát, rizst, mesterséges színezéket vagy aromát. GMO-mentes, Vegán, Kóser.
Kérjük, tartsa gyermekektől elzárva.
Ne használja, ha a biztonsági plomba törött vagy hiányzik. Az Enzymedica nem használ biotechnológiával előállított összetevőket.
Száraz helyen zárva tartandó, kerülje a túlmelegedést.