Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

DHEA, 100 mg, 60 db, Life Extension

Ár:
13.482 Ft
Cikkszám: 737870168966
Elérhetőség: 5 db raktáron
Gyártó: Life Extension
Menny.:db

Leírás

A DHEA a szervezet legelterjedtebb keringő hormonja. De ahogy öregszünk, a DHEA szintje csökkenni kezd. A DHEA-val történő étrendkiegészítés elősegítheti az egészséges hormonszint fenntartását, elősegítheti az egészséges immunfunkciókat,  keringési egészséget, egészséges hangulatot, sovány izomtömeget, szexuális funkciót, és többet.

 

Terméklőnyök áttekintése

Fenntartja a fiatal szervezetben meglévő DHEA hormon egyensúlyt

Elősegíti az egészséges immunfunkciót és a kardiovaszkuláris egészséget

Segíti a zsítszegény izomtömeg épülését és fenntartását

Elősegíti az egészséges hangulatot, a szexuális funkciót,  jóközérzetet.

 

További tények a DHEA-ról

A vérben a DHEA szintje magas a korai felnőttkorban, ezt követően fokozatosan csökken A tanulmányok azt mutatják, hogy az optimális DHEA-szint fenntartása különféle egészségügyi előnyöket kínál, ideértve a hangulatra és az életminőségre gyakorolt ​​pozitív hatásokat, a zsítszegény izomtömeg fenntartását és még sok más. A megnövekedett DHEA szint javíthatja az általános jólétet és a szexuális funkciókat is.

 

Testösszetétel, hangulat és így tovább

Egy randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálatban az idős egyének 10 hónapos DHEA-kiegészítésével az ellenállás gyakorlása megnövekedett erőt és sovány izomtömeget eredményezett. A DHEA-kezelések olyan pozitív hatásokat kínálnak, mint például az optimális szexuális egészség elősegítése, 7, 8 memóriagyűjtés és hangulat, és az agyra is jótékony hatással lehetnek.

 

Szív, keringési és csont egészség

A DHEA-nak kedvező kardiovaszkuláris hatása van. Ezenkívül elősegíti az egészséges csontokat. Egy randomizált, kettős-vak, kontrollált vizsgálatban a DHEA kiegészítés egyéves segítése hozzájárult az idősebb felnőttek csípőjének ásványi sűrűségének és az idősebb gerinc csontsűrűségének növeléséhez. women.

DHEA: használati és biztonsági óvintézkedések

A személyre szabott, hatékony DHEA-kezelés kidolgozásakor rendkívül ajánlott a rendszeres vérvizsgálat mind az adagolás pontossága, mind a vérszint ellenőrzése céljából. Mivel a DHEA alacsony szintjét az életkorhoz kapcsolódó tényezőkkel összekötő meggyőző bizonyítékok miatt  a 40 év feletti emberek többsége elkezdheti a DHEA szedését. A DHEA kezdő adagja a legtöbb ember számára napi 15-25 mg, bár néhány embernek nagyobb adagokra van szüksége a fiatalkori szint eléréséhez.

 

Ez a termék kapszulánként 100 mg DHEA-t tartalmaz.

 

Forduljon orvosához vagy engedéllyel rendelkező, képzett egészségügyi szakemberhez a termék használata előtt, ha emlőrákja, prosztata rákja vagy más hormon-érzékeny betegsége van, vagy családja van kórtörténetében.

 

Vigyázat: Ne használja a DHEA-t, ha bármilyen típusú hormonrák, például prosztata- vagy emlőrák kockázata fennáll vagy diagnosztizáltak.