DaVinci Laboratories of Vermont

A DaVinci Laboratories 1973 óta vezető szerepet tölt be a táplálkozástudományi kutatásban, a termékfejlesztésben és az innovációban. A nagyobb integritás iránti elkötelezettségük és a kiváló minőséghez való ragaszkodásuk alapvető értékeik tükröződése.

A DaVinci termékekben felhasznált alapanyagok a lehető legtermészetesebbek, és garantáltan nem tartalmaznak mesterséges aromákat, tartósítószereket, színezékeket, édesítőszereket vagy egyéb idegen anyagokat, hacsak címkéiken másként nem szerepel. Minden gyártott tételt gondosan megvizsgálnak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek a termékspecifikációinknak.

Kutatásaik a tápanyagok és a táplálkozási terápiák legújabb vívmányai között fennálló összetett kapcsolatokra összpontosítanak, amelyek célja a holisztikus szakemberek számára elérhető legjelentősebb termékek kifejlesztése és előállítása.

A DaVinci Laboratories kiterjedt kutatása az N,N-dimetil-glicin (DMG) izgalmas tulajdonságairól páratlan volt. Cégük négy szabadalmat kapott a DMG jótékony hatásáról az immunválasz és a sejttámogatás területén.

A DaVinci-nél ragaszkodnak ahhoz, hogy terápiás szintű összetevőket és hatásos formulákat használjanak, amelyeket soha nem hígítanak fel.
Rendezés: