D- és K-vitamin, 60 db, Life Extension

Cikkszám: 737870204060
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: Life Extension
11.038 Ft
Menny.:db
D- és K-vitamin, 60 db, Life Extension
11.038 Ft
Menny.:db

Leírás

Elősegíti a csontok, az immunrendszer, az agy valamint a szív- és érrendszer egészségét

A D- és K-vitamin hatóanyagai:
Az egészséges kognitív funkciók támogatása
Elősegíti a csontok, az immunrendszer és a szív- és érrendszer egészségét
Segítsen megakadályozni a kalcium felhalmozódását az artériákban
Mivel a csontok erőssége az életkorral gyengülhet, az erős csontok fenntartása egyre fontosabbá válik, minél idősebb lesz. Étrendjének kiegészítése D- és K-vitamin kombinációjával életképes megoldás, mivel ez a két tápanyag szinergikusan működik a csontok erősségének növelésében.

A csontoknak sok tápanyagra van szükségük ahhoz, hogy erősek maradjanak. A D-vitamin és a K-vitamin egyaránt rendkívül fontosak a csontszövet felépítésében és ezáltal az egészség megőrzésében. Tehát ahelyett, hogy két különböző étrend-kiegészítőt szednénk, a Life Extension az összes csontépítő tápanyagot összegyűjtötte ebben az egyetlen, tudományosan alátámasztott formulában.

Miért működik?
A csontok egészségének megőrzéséhez szükséges legfontosabb tápanyagok a D-vitamin és a K-vitamin. Ez a két tápanyag segít a csontok egészségének megőrzésében még idős korban is.

A helyzet az, hogy minél idősebb lesz, annál törékenyebbé válhatnak a csontjai. Éppen ezért érdemes D- és K-vitamin kombinációját hozzáadni az étrendhez, hogy csontjai erősek és fiatalosak maradhassanak.

Ha azonban D- és K-vitamint pótol, akkor nemcsak a csontok egészségét támogatja. Mindezek a tápanyagok számos egészségügyi előnnyel rendelkeznek, és pozitív továbbgyűrűző hatást fejtenek ki az egészség számos aspektusában, beleértve az artériák egészségének (K-vitamin), az agy (D3-vitamin) és az immunrendszer egészségének (D3-vitamin) támogatását.

Tehát a D-vitamin és a K-vitamin pótlásával nem csak a csontok egészségét támogatja, hanem olyan extra előnyökhöz is jut, mint például az artériák egészségének, a kognitív funkcióknak és az immunrendszer egészségének támogatása. 

A termék mögött rejlő tudomány:
Az ebben a formulában található K-vitamint és D-vitamint tudományosan kutatták annak érdekében, hogy megfeleljenek az optimális adagolásnak. Együtt és külön-külön is számos különféle egészségügyi előnnyel járnak:

K1-vitamin és K2-vitamin

A K-vitamin gátolja a kalcium felhalmozódását az artériákban, miközben elősegíti a kalcium egészséges felszívódását a csontmátrixba. A K1-vitamin a K-vitamin leggyakoribb formája az étrendben. Elsősorban zöld leveles zöldségekből származik. 

A K2-vitamin a sajtban, a tojásban és az erjesztett szójában található. Kimutatták, hogy biológiailag jobban hozzáférhető, mint a K1, és sokkal tovább aktív marad a szervezetben. Kimutatták, hogy a K2-vitaminból származó MK-7 akár 48 órán keresztül is elérhető marad a szervezetben.

Természetesen ez a formula a K2-vitamin mindkét formáját tartalmazza.

D3 vitamin

Tanulmányok kimutatták, hogy az egészséges D-vitamin szint jobb kognitív funkciókat mutat. A K-vitaminnal együtt a D3-vitamin szükséges a kalciumnak a csontmátrixba történő szállításához az erős, egészséges csontok és fogak érdekében.

A D3-vitamin az egészséges immunműködésben is kritikus szerepet játszik, ezért is érdemes télen D3-vitamint pótolni. Ezenkívül a D-vitamin támogatja a szív- és érrendszer egészségét, és elősegíti az egészséges endotélműködést. Amint azt mutatja, a D3-vitamin összességében fontos tápanyag mind a csontok, mind az artériák egészsége szempontjából.

Kapszulánként 75 mcg (3000 NE) D3-vitamint tartalmaz kolekalciferol formájában.


Javasolt használat:
Vegyen be egy (1) kapszulát naponta egyszer étkezés közben, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.

1 kapszula:

Mennyiség adagonként:
D3-vitamin (kolekalciferol formájában) 125 µg
K-vitamin aktivitás: 2100 µg-tól
K1-vitamin (fitonadion formájában) 1000 µg
K2-vitamin (mint menakinon-4) 1000 µg
K2-vitamin (mint transz-menakinon-7) 100 µg
Jód [Sea-Iodine™ Complex Blend-ből (szerves hínár- és húgyhólyag-kivonat, kálium-jodid)] 1000 µg

Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz, növényi cellulóz (kapszula), maltodextrin, módosított élelmiszer-keményítő, dikalcium-foszfát, sztearinsav, szilícium-dioxid.
GMO-mentes

Vigyázat:
Azok az egyének, akik több mint 50 mcg (2000 NE)/nap D-vitamint fogyasztanak (étrendből és étrend-kiegészítőkből), időszakonként szérum 25-hidroxi-D-vitamin mérést kell végezniük. Ne lépje túl a napi 10 000 NE-t, hacsak orvosa nem javasolja. A D-vitamin pótlása nem javasolt azoknak, akiknek magas a vér kalciumszintje. Ha pajzsmirigy-betegsége van, vagy pajzsmirigy-ellenes gyógyszereket szed, ne használja az orvossal való konzultáció nélkül. Ha véralvadásgátló vagy thrombocyta-aggregációt gátló gyógyszert szed, vagy vérzési rendellenessége van, a termék szedése előtt konzultáljon egészségügyi szolgáltatójával.

Figyelmeztetések:
Tartsa távol gyermekektől.
Ne lépje túl az ajánlott adagot.
Táplálék-kiegészítők használatakor konzultáljon orvosával, ha valamilyen egészségügyi állapot miatt kezelés alatt áll, vagy ha terhes vagy szoptat.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen tárolandó.