D/K2-vitamin folyadék 30 ml, Thorne

Cikkszám: 693749500018
Elérhetőség: 31 db raktáron
Gyártó: Thorne
12.020 Ft
Menny.:db
D/K2-vitamin folyadék 30 ml, Thorne
12.020 Ft
Menny.:db

Leírás

A D/K2-vitamin folyadék kényelmes módja a D- és K2-vitamin pótlásának, amelyek együttesen nagyobb támogatást nyújtanak a csontoknak, valamint az immun-, a szív- és érrendszernek, mint külön-külön. Például a D-vitamin szükséges a kalcium felszívódásához, a K-vitamin pedig fontos a kalciumnak a csontokhoz való eljuttatásában és a lágy szövetektől, például az erektől és a veséktől való távolodásban.

A D-vitamin és a K2-vitamin egyaránt támogatja a csontok és az izmok egészségét, valamint a szív- és érrendszer egészségét és az immunrendszer működését. Fontos, hogy a szervezetben a D-vitamin optimális szintjét fenntartsuk az élet minden szakaszában, a magzati fejlődéstől az idős korig. A K2-vitamin, a menakinonokként ismert molekulák sorozata, erősebb hatással van a csontokra, mint a K1-vitamin.

Felhasználási javaslat:

Vegyen be 2 cseppet naponta 1-3 alkalommal, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint. Az egyes cseppek adagolásához fordítsa meg az üveget. Hozzáadható ételekhez vagy italokhoz keverve. Ne hűtsük le.

 

2 Csepp:

Mennyiség adagonként % Napi érték

D-vitamin (mint D3-vitamin) (1000 NE) 25 mcg 125%

K-vitamin (mint K2-vitamin (menatetrenon))† 200 mcg 167%

 

Egyéb hozzávalók:

Közepes láncú triglicerid olaj, vegyes tokoferol

 

Figyelmeztetések:

Ha terhes, a termék használata előtt konzultáljon egészségügyi szakemberével.

Csak akkor használja, ha a palack le van zárva. Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen tárolandó.