CoQ10 d-limonénnel, ubikinon, szív és az agy egészség, szuper felszívódású, 60 db, Life Extension

Cikkszám: 737870194965
Elérhetőség: Nincs készleten, 6-8 nap
Gyártó: Life Extension
14.490 Ft
Menny.:pcs
CoQ10 d-limonénnel, ubikinon, szív és az agy egészség, szuper felszívódású, 60 db, Life Extension
14.490 Ft
Menny.:pcs

Leírás

A Life Extension CoQ10 d-limonénnel, ubikinonnal, szív és az agy egészségének támogatására kifejlesztett szuper felszívódású kapszulája 60 db-os csomagban érhető el. A CoQ10 egy olyan antioxidáns, amely segíti a szervek működését és javítja a vér áramlását. Az ubikinon hozzájárul az egészséges szívműködéshez és segíti a vérnyomás normalizálódásának fenntartásának megelőzését. Ez a termék magas minőséget biztosít, mivel magas hatóanyag tartalommal rendelkezik és nagyobb felszívódhatóságot biztosíthat. Ez az innovatív formula többfunkciós: javulhat az energiatermelés, csökkentheti a stresszes állapotokat és erős antioxidánst is biztosíthat.

Elősegíti a szív és az agy egészségét

A szuper-felszívódó Ubiquinone CoQ10 innovatív formulája d-limonénnel:
A szív- és érrendszer egészségének előmozdítása
Az egészséges energiatermelés támogatása
Támogatja a szív és az agy egészségét
Erőteljes antioxidáns támogatást nyújt
Elősegíti a kiváló felszívódást a d-limonénnek köszönhetően

Az ubikinon CoQ10 döntő fontosságú tápanyag, amely részt vesz a sejtszintű energiatermelés folyamatában. A rendszeres CoQ10 termelés idővel csökken. A d-limonént tartalmazó Super-Absorbable CoQ10™ magasabb dózist kínál a narancshéjolajban található d-Limonene erőteljes felszívódási tulajdonságaival.

A Q10 koenzim az egészséges sejtműködés elengedhetetlen összetevője, amely a zsírt és a cukrot energiává alakítja. Erős antioxidánsként a CoQ10 elegendő mennyiségben segíti a sejtek hatékony működését, valamint megvédi a fehérjéket, lipideket és DNS-t az oxidációtól.
Az életkor előrehaladtával azonban természetes termelése csökken. A Q10 koenzim szájon át történő bevétele esetén csak bizonyos százaléka szívódik fel a véráramba.

A CoQ10 nagyobb dózisai lényegesen jobb hatást biztosítanak, mint a szokásos adagok. Drága tápanyagként a nagyobb dózisok jobb alternatívája az abszorpciós kapacitás növelése.

A szuper-felszívódó CoQ10 d-limonénnel a CoQ10 ubikinon formáját biztosítja szuper emulgeált készítményben. A d-Limonene egy természetes vegyület a narancsolajban, amely a CoQ10-et jobban felszívja a szervezetben.


Napi adag: 1 db lágyzselé

Mennyiség adagonként:
d-Limonene [hidegen sajtolt narancsolaj (héj)] 100 mg
Ubikinon (Kaneka Q10® néven) 50 mg
Egyéb összetevők: poliszorbát 80, zselatin, etil-oleát, glicerin, tisztított víz, szentjánoskenyér színezék, d-alfa tokoferol, rozmaring kivonat.

A Kaneka Q10® a Kaneka Corporation bejegyzett védjegye.

Adagolás és felhasználás:
Naponta egy (1) lágyzselét vegyen be étellel, vagy az egészségügyi szakember ajánlása szerint.

Figyelmeztetések:
Tartsa távol gyermekektől.

Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Ne vásárolja meg, ha a külső tömítés eltört vagy sérült.

Ha valamilyen egészségügyi állapot miatt kezelés alatt áll, vagy ha terhes vagy szoptat, kérjük, először konzultáljon kezelőorvosával.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesítheti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Szorosan lezárva, hűvös és száraz helyen tárolandó.